Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 26, 2011

Aksi hangat di Kolam Renang

Bukan aksi yang gitu gitu yer...
saja jer kasi "tajuk hangat" sikit pagi2 ni...
Inilah dia Swimming Pool kat Colmar Tropicale
jauh kat belakang nun...
Tapi waktu ni mmg sesuai sgt swimming sebab cuaca adalah sangat panas

Kan aku dah kata nak denda MrY
sebab jeles tengok dia melepak jer cam gitu
haruslah aku ajak dia
untuk aktiviti wajib setiap percutian kami
ada juga kekadang terbabas sebab terlampau penat
& short of time

yelah asik enjoy makan ajer haruslah ada workoutkan
jgn ingat kalau vacation tak perlu nak workout yer
ada bnyk cara to burn the calorieskan

Nak ke GYM pun bley...tp aku tak bawa attire pulak
lagipun aku lagi prefer
swimming memenatkan tp enjoy & tak menyakitkan otot

Jom tengok aksi kuak lentang ler kunun2nyer...hehe

Ambil nafas dulu....

Lepas tu buang nafas dalam air...ko jgn buang lain sudah!!!

Mudah jerkan nak swimming...aku pi kelas pun tak pandai..belajar
dgn Mr Y terus pandai hehe
good coach...

Mil aku pun mau ikut p swimming...tp dia bukanla swimming
adalah menda lain yang dibuatnya

nak tau apa.....sabar yer....mula2 kami nak pi berdua jer..
last2 dia nak ikut gak..
yelah MIL aku pun jenis tak leh duk diam
dia pun lebih kurang aku jer
So bawak jerlah...

**


**


**


**


**

Tengokla kat belakang tu sempat lagi dia interview amoi kat belakang tu...
MIL aku bab cari kawan mmg terbaekla...
tak mcm menantu dia femalu uuu...
femalu ker????
hehe
kasi can aku dgn Mr Y nak bermandi manda
hehe....

Psst: Ada gak dengar cerita pasal heated swimming pool kat sini..tp rasanya mmg tak betul...tp kalau betul2 sejuk camno nak mandi yeer...


21 comments:

irina said...

dari dulu smp sekarang tak pass belajar berenang... *sigh*

http://iniapayangakurasa.blogspot.com/

Adi Zhaf said...

breneng leju2 =P

:: Haiwan Baru ::

syanasaid said...

tp kat sana bukan sejuk geding mcm genting ke CH ke kan
mcm panas gak la sana aku rse

Mama Gee said...

bestnya kalo pandai berenang...
kena belajar jugak ni dgn Mr B...

rasp said...

i pun suka swimming...
a gud workout tu...
like u say lah "memenatkan tapi tak sakit otot" kan....
tapi nie dah lama bebenor tak swim...
ntah masih leh timbul ke...
tenggelam semata2 hahahaha...

YanaMIB said...

sy lak blaja berenang dari ayh..haha..reti la buat kuak kupu²..erk ada ke? =P

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya swimming...

ratusiput said...

salah satu mende yg aku nk sgt belajar ialah berenang.tp nk g kelas cam takde masa pulak.nk blajar ngan cik kitol...dia pun fail!!!camno...

shezwan said...

sejuk lah best.. weee ^_^

etiey.com© said...

tak reti berenanggggggggggggg...... sanagt marah dengan diri sendiri yang takut sangat lemas.. hikhik

AngahSayang2314 said...

hehhee angah kalau berenang memang x pas pun hehehe

-oP_ida- said...

WAHH BESTNYAA.......... sis pandai swimmm....kalO nida tenggelam dah apa..hihih

♥MiZz-siHa♥ said...

pndai u swimming...hehehe

Dee said...

hmm..yang kat genting tu heated tak? bestnya dpt mandi swimming pool dgn tenang..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bestnya...leh berenang....kakD tak pandai la...

ieda said...

amboi2 .. jeles beb .. sbb den bile bawak anak2 nie den jadi peneman setia je .. nak mandi2 nie seram takut lemas .. huhhu almaklum x pandai renang2 nie huhu

ermm MIL mu beb sama cam mak den , peramah tull .. kemana2 leh dpt kawan :)

fisa othman said...

MIL u memang terbaekk laaa....hehehe...

perondajaketbiru74 said...

hmmmm bestnyer vacation...dah lama tk pg bercuti

DaZzlingLilLy said...

bestnyer berenang...lama dah tak swim

ALoNa CintamaniszLite said...

Untong pandai berenang..akak tak reti..cuma leh menyelam tak sampai doploh saat tu leh ler..hehe..

Rinna said...

Seronoknyaa..dpt mandi manda yer.. siap posing2 lagik.. :)