Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 23, 2011

Free breakfast!!!La Blason

Kalau amik package penginapan kat sini
Free breakfast kat sinilah
La Blason..

Makanan kat sini toksah dok risau mmg sedap2 belaka...
fresh jus hokey bukan kordial
ada perisa oren, guava & manggo...

Hot drink coffee & tea pun ada

roti macam2 jenis...termasuklah roti Perancis pelbagai bentuk & perisa
tak larat nak cuba semua

Pastry pun macam2 jenis...

Jgn risau tak semua ala2 western..harus ada yang untuk tekak melayukan...
mee goreng dia wajib cuba yer
sambal sedap...

Salad pun wajib cuba....dressing tu sedap sesuai utk yang berdiet

Wedges & sosej...yang cepat habis memanjang...

Ini aku tak taulah apa kebendanya...yogurt ke....cheese ker...tp aku amik strawberry
tu bnyk2...aku punya tekak tak masuklaa

lauk ni makan dgn nasi lemak sgt sedap tp sbb aku tak makan ikan
dalam kuah jadi aku tak rasalaa
tapi tengok MIL makan ikan tu bnyk tulang...

Bubur ayam & bubur nasi...tp lauk dia perlbagai...sedap cuma salah satu jer
pekat tak bess...

Kat sini jgn risau depa sentiasa alert untuk refill balik makanan kat situ...ada jugak aku tengok
mai dah lebih pukul 10.30am....tp food still ada
kalau cepat tak cukup
depa akan sediakan tempat kat bawah..

Enjoy ur breakfast

Untuk sambungan seterusnya aku continue
on Mondayla yer...sbb sok tak ramai yang ngadap blog
hari jalan2kan..

Aku kerjala hari ni huhu

Psst: Nilah restoran yang aku tanya for dinner RM55 satu kepala tu...

6 comments:

ratusiput said...

kalau byk camni semua pun rase nk makan kan.geram je.

Adi Zhaf said...

sedappnyeeee =)

:: Average ::

Faizaharis2 said...

igt gulai ikan tu makan ngan nasi dagang... hehehe..

Eri-chan said...

makanannya menarik dan nampak sedap..kalu u dah ckp sedap i percaya..heehee

ukhti syikin said...

wah... lapar terus nengoknya :)

ALoNa CintamaniszLite said...

erm...kalo sedap org yg makan akan promot kat org lain, atau citer kat blog..doranggg gak yg untong, kan.

kalo tak sedap..siap ler dorang!!! hehe..