Klik Jangan Tak Klik

Saturday, February 19, 2011

Sukakan bentuk yang ala2 montel tu...

Electric kettle yang dah lama berkhidmat untuk kami sekeluarga....
finally rosak gak....tekan2 tka mau nyala
aku jarang masak air pakai cerek...alahai kami berdua jerkan...
kalu nak minum air panas...tekan ajer mudahkan..
cuma bila ada guess jenuhla nak kena masak dua tiga kali
nasib baik cepat masak
hehe

pilih punya pilih berkenan yang ni...sebab bentuk yang ala2 montel gitu...
lagi pun aku suka brand ELBA ni
murah jer less than RM100...pastu tambah dgn voucher JJ
lagiler jadi murah...tu yang suka beli kat JJ ni
berbaloi....baloi

Kiutkan....senang sekejap jer air masak...isi pun yang ni lebih sikit
1.8 liter

Warranty card harusla simpan...sat lagi kalu rosak jenuh nak dapat warranty

Psst: Mr Y takde ni pi riding...overnite lak tu...dia ada gak ajak aku..tp malessla takde perempuan tak kuasalaaa

20 comments:

marshmallow said...

kiut lah. montel. eheheh :)

Kaseh said...

montel2 mmg comel.. takpe..mrpoposh leh teman hang...

el said...

a'ah mmg montel je ketle tu hehehe

mama_iris said...

saya pon soke lelaki yg montel....eh cakap psl kettle ehh..??bukan pasal suami ehh??muhahhaha...kejam gile aku..

qellissa said...

klu berdua je, kettle mcm ni mmg practical kan..

LehaMY said...

montel memang comel. heheh :D

-aNida OtHmaN- said...

MOnteL...moNTEllL LAAhh comeL..ehehehheh

rasp said...

montel, cute & berguna tu yg penting hehehehe

Mr feckry said...

lawa juga ek

s.y.a.r.q said...

hehe...kalau nk pilih kettle plastic ni kene pandai pilih.kalau beli yg tak de jenama air rase plastic. ELba bagusssss :D

chii said...

heheeh..time stadi dulu ada satu gak..selain masak air,,chii gnakan juga utk rebus telur n masak maggie...ahaha..pastu jenuh nk bersihkan

Eri-chan said...

posh jom horse riding. tingin nak pergi tapi takde geng..hehe...

Azmiezas said...

percaya atau tidak, akak dah kawen 17 thn, tapi x pernah bli kettle elektrik..semuanya masak manual siap yg ada whistle lagi..muahaha

mummysyafie said...

a'aa..montel benor nampaknya.comel je..

YanaMIB said...

sy pn suka kettle yg buncit gitu..hehe..^_^

AngahSayang2314 said...

yup tuk mudah tekan2 jer kan... kalau nak minum hehehe

Rinna said...

Cute cattle tuh..iye laa kira sesuailaa utk uols berdua kan.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

senasib la kita beb..kat umah aku pun sama kettle dah rosak...hari sabtu hari tue en shukri beli kettle baru n msaih sama brand ngan ko elba..hehehe tapi kitorang beli kettle yang besi tue...

Dee said...

sis..yg penting dlm dia metal..betul x? lebih bagus sebenarnya..

Muhammad Burn said...

bwh seratus?? mcm mahal je. huhu