Klik Jangan Tak Klik

Monday, February 21, 2011

Livonia Juara Pilih Kasih 2010

Actually bukanla minat sgt rancangan realiti
RTM ni..
"Pilih Kasih"
tapi bila tengok musim kedua ni macam bessla..cuma mmg tak ikut beria sgt
tapi malam tadi layan jugakla....
finalekan tak tau pun tertekan...layan jerlah

So inilah keputusan Juara pilih kasih musim kedua
untuk tahun 2010

Senarai pemenang Pilih Kasih Musim Kedua

(Pilih Kasih 2)

Juara Pilih Kasih 2

Livonia

Naib Juara

Yuzwan Yunus

Pemenang tempat ketiga

Ku Hariz

Anugerah Khas TM Pilih Kasih 2 pula dimenangi Jay Iswazir

Finalis Pilih Kasih Musim Kedua:

Jay Iswazir
Ku Hariz
Yuzwan Yunus
Nur Jannah
Livonia
Mira Amanas
Lia Natalia

Memang berbaloi baloi hadiah yang dimenangi setimpalla dgn apa yang diaorang dah usahakan

Hadiah utama yang dimenangi Livonia ialah kenderaan pikap jenis Trekker berharga RM55,000, wang tunai (RM10,000), pakej penjagaan kereta Shine Shine bernilai RM2,399 berserta keahlian lima tahun untuk barangan kosmetik dan spa Mustika Ratu berjumlah RM7,000.

Livonia turut menerima hadiah baucar penginapan tiga hari dua malam untuk dua orang di Holiday Villa Hotel & Residence Doha, Qatar, gelang tangan magnetik dan beg bagasi kulit Edymium serta trofi kemenangan.

Naib juara pula akan menerima set barang kemas U Diamond berharga RM15,000, motosikal Demak Evo Z, wang tunai (RM7,000), pakej penjagaan kereta (RM1,399) dan keahlian tiga tahun, barangan kosmetik dan spa (RM5,000), baucar penginapan di Holiday Villa Tuan Chau Island, Halong Bay, Vietnam, gelang tangan magnetik dan trofi.

Hadiah pemenang tempat ketiga, motosikal Demak EX90, wang tunai (RM3,000), pakej penjagaan kereta (RM899) berserta keahlian dua tahun, televisyen Plasma 42 inci, barangan kosmetik dan spa (RM3,000), baucar penginapan di Holiday Villa Sanur, Bali, gelang tangan magnetik dan trofi.

Psst: Syabas untuk Rosyam Noor & tenaga pengajar sebab peserta musim kedua memang berbakat...taK sabar nak tengok depa ni berlakon

14 comments:

Mr feckry said...

next time gua nak masuk la

sarah mohamad said...

lumayan gila tuuu :) tapi me tak pernah tengok pun . teehee . tak minat segala jenis relaiti tv . :D

☆ lieya latif ☆ said...

ooo die ni pemenangnye yeak sis.....lieya tak layan sgt pilih kasih ni, tapi kalo kuar kat paper bace gak laa heheeheh

Azza Rynna said...

azza tgk jugak malam tadi..haha itu pon bosan sbb tak der cite nak tgk..tapi pelik..ramai jugak org yg tak suka rancangan ni..salah satu sbbnye adelah rosyam nor...entah lah..:)

mizzapple said...

i like ku hariz.
wlupun tmpat ke 3 ok la 2. :)

xsbar nk tgk ku hariz belakon. wewe

AngahSayang2314 said...

hehehe angah tak ikuti punn tak minat... tapi kalau hero nie berlakon laju jer angah ikuti hehehe

Rinna said...

Tertengok semalam kejap.. tak ikuti pun..Pilih Kasih nie..

Tahniah laa pada Livonia.. Best hadiah2 yang dia dapatkan.. :)

rasp said...

fuyoooo mmg hadiah nye lumayan ya sis...
tapi me tak follow plak show nie...

Isteri Yang Comel said...

TAK BERAPA NAK TENGOK PLAK RANCANGAN NIE.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah hebat hadiah kan...tapi aku xtengok pu beb cita nie..huhuhuhu...xsempat la...

SyaNa said...

hebat nye hadiah
ala rugi xtgk :(
mmg xpernah bukak pn

Dee said...

x penah tgk walau 1 episod pun..x tau napa..x minatlah...hehehe..

ieda said...

ermmm cam x best jer dia menang ,.. ingatkan nur jannah .. dia lebih ok kuuut ..
apa2 pun tahniah kepada pemenang :)

el said...

wow adiah dpt kete no..best giler
tahniah pd pemenang..itu nama dia betul ke linovia