Klik Jangan Tak Klik

Monday, January 10, 2011

Tahniah!!Ana Rafali Juara AJL25 2010

Tahniah pada Ana Rafali kerana menjuarai
AJL 25
Aku budget confident jer Faizal Tahir
akan menang sebab tengok show dia kan meremang bulu roma

Tapi tetap bersetuju dgn keputusan juri
bukan sebab penyanyi sebab kekuatan pada lagu tersebut
lain dari yang lain

Sebab balik lambat malam tadi sempat tengok sikit2 jer...
So kalau sesiapa yang termiss inilah keputusan
AJL25 2010

Juara AJL 25
Tolong Ingatkan Aku
(Ana Rafali)

Naib Juara 25
Drama King
(Meet Uncle Hussein feat Black)

Tempat ketiga
Noktah Cinta
(Hafiz AF)
Vokal Terbaik
Noktah Cinta
(Hafiz AF)
Persembahan Terbaik
Hanyut
(Faizal Tahir)

Lagu lain yang tercalon:-
1. Sofea Jane - Black Mentor
2.Pelita - A.P.I
3. Cinta Sempurna - Yuna
4. Ku Ada Kamu - Adira AF
5. Jahat - Stacy AF
6. Kebahagiaan dalam Perpisahan - Shahir
7. Mencari Konklusi - Hujan
8. Selamat Malam - Faizal Tahir
9. Extravaganza - Bunkface
10. Berlari - Tomok

This year kelainan persembahan artis2 yang tercalon buat MAGIK
apa2 pun semua best!!!
rugi tak sempat tengok gimik hafiz...hopefully adalah ulangan
tapi mmg dia layak menang vokal terbaiklaaa
Psst: Apapun tahniah untuk semua pemenang & yang tercalon...sampai sekarang tak boleh lupa gimik FT dalam air kelasss!!!!

31 comments:

MaDaM LiEzA said...

vokal terbaik dapat kat hafiz... faizal dapat persembahan terbaik...

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

FT in my heart.. =D

rasp said...

mmg lain le FT nye gimik tu kan...
congrats pada pemenang...

Ellen said...

congrats untuk pemenang kan sis..memang terkejut gimik Hafiz..ingatkan dia yang pengsan ker apa..hehe

zacky ~786~ said...

anna rafalli.. mmg best laa..!

Kaseh said...

mmg class Faizal punya performance..mantap..

SURIA AMANDA said...

kesian Yuna x menang kan? padahal dia pun x kurang hebatnya..

bukan photographer said...

ramai pompuan yang nak faizal tahir menang..tapi apakan daya, juri telah memilih ana...hehe

YanaMIB said...

x setuju ana rafali menang..haha..tp tu cuma kata-kata juri NON pro mcm ai lerr..ngee~

FT tetap terbaekk! rock tetap di hati..auww~ ^_^

Softtouch [Hanim] said...

sy paling suka ngan hafiz...tulah..sy igtkan FT yg memang....

Rama2Ungu said...

suke persembahan FT..memang gempak la...tiap thun ada je kelainan..Tahniah FT

☆ lieya latif ☆ said...

lieya tgk persembahan faizal tahir mmg meremang bulu roma...due2 persembahan mantop......

tahniahh laa yg menang...ape2 pun keputusan juri tu diadili bukan sebab populariti kan sis.....lebih kepada susunan lirik dan lagu....

Gayahspears said...

Tahniah kpd pemenang AJL..
Gayah tetap sokong Yuna..huhu

n4dh!3r4 said...

hafiz memang best! walaupun tgh sakit kan.. :)

Mr feckry said...

tapi cam yuna bewst lagi

Dee said...

mmg patut FT menang best performance..terkejut i dia jatuh dlm air tu..hihihi..tahniah pd all winners..

Isteri Yang Comel said...

sayer ngan asben minat giler suare faizal taher.. tapi tak menag.. paper pun lagu selamat malam leh meremang bulu roma

zura@iwan said...

tahniah2 semua...

mmg kelas tul psembahan faizal...giler ko..hehe

niesz said...

congrate tuk semue yg menang.. :)

el said...

AJL kali ni mmg best
x borin sgt
persembahan pun best semua
pentas pun besar n mcm2 ada

yg best tu last persembahan ct
yelahhh semua nye lagu2 yg dpertandingkan pop rock balada..tp irama malaysia xde pun..so thx to ct yg nyanyi lagu irama msia smlm


tiap kali ct perform sure el tersenyum tgk dia...hehehehe

Rinna said...

Tahniah pada Anna..menang jadi Juara. Tahniah juga wat hafiz..best vokal.. :) Tebaek wok..

dkama said...

secara keseluruhan aku cuma nampak otai rock soorang je iaitu Nash dengan lagu "Pada syurga di wajah Mu"... hahaha maknanya rentak Rock-kapak belum luput ditelan zaman... Zaman dah berubah... AJL kali nampak kepelbagaian muzik dan semuanya mantap... rasanya payah jugak pihak juri malam tadi... hahaha... PEACE...

gnesop.com said...

tahniah kpd pemenang

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku leh lak terlelap masa FT nyanyi lagu hanyut tue...elok jaga dia dah kuar dari air dah..huihuhuhuhu frust...

relevan said...

Tahniah untuk Ana rafali..

Pembawa_Wacana said...

Tahniah Ana Rafali!!! :)

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/tahukah-korang-juara-ajl-25-ialah-ana.html

mr_mrs mikko said...

aku pn x brapa tgk sgt ni..

erm, mmg ingat faizal tahir yg mnang..
huhu

e. indah said...

suka ana rafali ...: )

ASSOYFINGER67 said...

Best bila ally ngan faizal gaduh..huhu

TiMmiE said...

ziana zain paling kelas skali mlm tu.. apsal la dia nyanyi 2 lagu je.. kasi la 5 ke 10 ke.. :P

Mimy Hamid said...

tak suke AJL 25.boringggggggg