Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 8, 2010

SEMBONIA

Banyak2 fav kasut yang aku rasa "selesa" sangat pakai
sudah semestinya
"Sembonia"

aku berkenan sangat dgn design2 dia
macam kena jer
dengan kakiku ini...pastu tahan lama...kalau pakai heel tahanla untuk berapa bulan
susah nak rosak

Antara koleksi New Arrival...saja kasi cuci mata
aku ambil gambar yang berkenan jer ni

Yang ni pun macam smart...nak pakai office bole...nak casual pun macam lawa ajer


Last2 beli jugak..kalau Sembonia sales mmg tak tahan
tapi kena p dekat butik dia bnyk choice of selection
compare beli dekat mall...

Finally aku choose yang ni...pantang naaa tengok bling2 macam ni
suka ajer

Aku masih mencari mood untuk blogging ni...gambar ada ...idea pulak cam blank camno ni
maybe bnyk naa yang nak difikirkan

Psst: Sorila geng nak blogwalking mmg tak sempat ni....internet kat office masih kong...ni pun aku update kejap2

26 comments:

Cik Amy said...

saya juga peminat SB :) yeah yeah haha

Rinna said...

Posh sama taste laa kita.. Saya pun suka kalau kasut tuh ada buckle atau pun yg bling2 hehehe.. :)

ctpayong said...

oh ho...kalau kak ct pakai heel...mahu2 separuh jalan kak ct bukak dan rela berkaki ayam...

-aNida OtHmaN- said...

chantik dan memang meNarik....wah sok bila pakainyaa sure besemangt jaa atoq langkah...

syalia.shoppe said...

cun yang new arrival ke2 tu
ade zip tu
ko pny pn cun gak
glemsss la ade blink2

y@n@ M!B said...

nice..sy tgh cari kasut utk buat hantaran..kikiki~ =)

Azierazwan said...

Ai pun suka sembonia tapi hand bag jer. Kasut belum cuba lagi. Jika ada yg sepadan dan selesa mungkin suatu hari nanti Ai nak cuba beli kasut pula.

Azierazwan said...

Ai pun suka sembonia tapi hand bag jer. Kasut belum cuba lagi. Jika ada yg sepadan dan selesa mungkin suatu hari nanti Ai nak cuba beli kasut pula.

qellissa said...

cun jugak sembonia ni beb..

Nashays said...

yang bling2 itu sexy okeh..silai mata mandang...:)

Joy said...

sembonia shoes harga boleh tahan. bling2 tu lawa ;)

Sarid Derus said...

posh..kita pun suka sembonia..tapi slalu beli handbag jer..kalo kasut, kita suka carlo rino..:)

ieda said...

salam maal hijrah beb
biasa tuu mood blogging nie kadang on kadang off ... x per take ur time ..

waa dasat tuu memang blink2 .. den lak kalau eli kasut suke carlo rino @ verns .. memang kena dgn citerasa .. ehheheh

lea said...

amboi...byknya permata kat kasut die

mama maman said...

Salam kenal..... suka blogwalking disini....
sembonia eks.... selalu mama yana suka handbag je..... tu pun bkn selalu dpt shopping....
sudi2 jengah disini ye...
http://mamayana10.blogspot.com/

rasp said...

rasa cam ok je sis u mengarang :)
i loike pilihan hati u tu...
gorjes cam tuannya :)

Eri-chan said...

cantik,tp heel i takle pakai sgt..pancit..huhu

Diarihatiku1976 said...

so sweet.. i like yg 1st tu...

AngahSayang2314 said...

wah cantik tueee.. yg 1st tadi angah suka..suka..suka...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cun rr beb....jeles aku tengok...

Softtouch [Hanim] said...

sis mmg suka bling2...sy dah tau dah....sy brand apa kasut pun, sy ok jer..jnji sedap di pakai..xkisah...

Delimasari said...

mmg tahan kasut sembonia ni... tp
harganya.....

Mimy Hamid said...

sembonia ngan bonia cam lebih kurang je design....tinggi lak tu..bukan taste aku posh

Ogy said...

lawo2....harga pun lawoo..

mummysyafie said...

saya pun suka bling..bling..hihihi..

AIN JAAFAR said...

i heart SEMBONIA tooo :D tapi kalau purse dangan wallet dia kualiti ok tak? sebab i ada beli handbag die then kulit dah merekah.hmm ada sebab effect surrounding panas ke? sebab rumah i tepi pantai :(