Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 8, 2010

Dakwah Muharram

Salam semua sempena
Maal Hijrah yang ke 1432H
nak ucapkan selamat tahun baru dalam kalendar Islam
Masih belum terlambatkan

Memang rindu sangat nak berblog..
cuba jugaklah walaupun dapat sekejap kejap pun jadilah

Korang tengok tak citer
arahan Erma Fatima
"Dakwah Muharam"
bess betullah cerita tu
lakunan Akasha
bess sangat mula2 macam tak nak layan
tapi makin lama tengok makin
bess sebab

Best pulak lagu ni masa Akashah nyanyi ramai2 masa buat konsert Maal Hijrah bukan
dekat masjid tapi dekat Bukit Bintang
Tabik springla kat Erma Fatima kerana berjaya mengarah cerita
berunsur keislaman ini dgn begitu baik hingga menusuk kedalam hati
& menimbulkan keinsafan



Psst: Bila tengok lakonan Akashah teringat kat adik bongsu bila orang selalu gelar dia " ustaz rock"

17 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

salam maal hijrah sis!!~

lieya suke gak aqasha ni..sebab chinese look heheeh

bungakuning . said...

Salam Maal Hijarah .

rasp said...

laaa tak tengok laaa...
rugi lah plak...

atty's said...

citer tu mmg besh

TopsyTurvyMum said...

Salam Maal Hijrah Posh:)
nak carik online la citer tu...mesti best!

y@n@ M!B said...

salam maal hijrah juga sis! ^_^

Rinna said...

Salam Maal Hijrah utk Posh sekeluarga..

Tertengok gak..citer nie..tapi tak tengok dari mulaa laa..

Mmg Erma semakin aktif dlm citer2 ketuhanan nie.. selalu citer dia mmg best.. thumbs up utk ERMA..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

salam maal hijrah beb...

Nisa' said...

Awal Muharram Mubarak (:

pikaka said...

lama xmakan dunkin donut nie.
nie yg wat tliur nie.hehe

mimie1678 said...

wah... tak dpt tgkla itu citer... mau kena carik tue...

Mr feckry said...

salam maal hijrah

makdara TERdiva said...

suara akasha tu sedap! serak2 basah! auuuuummm!

FaiHash said...

alamak tak tgk pulak cherita tu T_T

AngahSayang2314 said...

salam maal hijrah

Delimasari said...

tk tgk - memula mcam x best
tukar channel .....

Mimy Hamid said...

belum lewat lg ucap salam maal hijrah