Klik Jangan Tak Klik

Sunday, December 12, 2010

Freebies lagi

Bessnyer dapat freebies lagi
apa mende pulak ni
setahu aku LAM SOON ni bukan jual minyak masak ker

Rupa2nya dapat May shower gel
terbaru rasanya...sebab aku cuba cari kat Watson tak jumpa

bau sedap sangat....ingat nak terai shower gel ni tapi so far cari2 tak jumpa
lagi...maybe nak terai cari kat Guardian or Caring

Psst: Hari ni tak plan lagi nak pi mana...Mr Y pun asik keje jer boringggg



6 comments:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Lam Soon buat produk berasaskan minyak kot. Sabun diperbuat dari minyak.

Cikgu Yus said...

lepas nie leh tgkap buang sedozen kot..:)

Cikgu Yus said...

lepas nie leh tgkap buang sedozen kot..:)

mummysyafie said...

May belom pernah lagi try dear..tapi kalau dapat free ok je kan.

el said...

el pun baru2 ni dpt freebie ..freebie gak ke tu la fiber yg iklan nuff tu riso nak mkn sbb ada tulis prengancy kena tya doc...hahahaha

AngahSayang2314 said...

x pe la sesekali duk la umah hehehe