Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 14, 2010

Dulu kepala ingat blog ajer

Dulu kepala mmg sentiasa ingat blog ajer
makan blog...pi sana sini pun ingat blog
kalau bole tido pun nak berblog
dah kira masuk kategori
"addicted" laaa

la ni mmg tak dapat dah nak di tolong
yelah dulu keje walaupun sibuk stillla ada masa lebih untuk blog
la ni..kirim salam
fokus kena lebih pada keje dulu...sementara tunggu semua stabil back to normal
mana taknya baru nak blogwalking
dah ada yang nak jumpa...

dek sebabkan tempat ni baru lagi...internet pun asik tenat ajer...sabo jelah

Tengok tempat pun masih lintang pukang....mmg takde masa
walaupun jauh disudut hati meronta2 heboh nak berblog...kena GIGIH balik ni
rindu sgt kat kengkawan blog huhu

Psst: Itu jer nak citer pagi2 ni.....

28 comments:

Mr feckry said...

belum tengok lagi tempat gua

Rozuan Ismail said...

fanatik blogger le ni..

Muaz Faris said...

ada jua ke orang addicted kat berblogging..
haha, baru tau

www.aktivismuaz.blogspot.com

SyaNa said...

takpe take ur time
nnt free pulun perabih

aku la ni pn sume benda aktiviti buat ingat kt blog
kalo lupe amik gambar tu mcm frust jek
hahhaa gile

ratusiput said...

aku pun nnti kena pindah bangunan opis lg...taktau line tenet camne...bosan kalau takble bertenet ni...

el said...

siannye dia
betul2 bz ni eh
kalo kt umah xde lgsg ke nak tenet ????

hang nadim said...

salam posh....mcmner keja tempat baru..alaa sbulan lagi jadi mcm kompeni u laa tuuu...lama tk nmpak...saya pun baru kmbali berblog

Myrilicious said...

cik riri pun bru follow blog awk.. tugu citer terbaru dengan gigih dari blog awk nie :D

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah tmpat baru sis...tak pe sis kalu semua dah stabil sis sambunglah berblog yer...rindu ngan sis jgk

☆ lieya latif ☆ said...

kemas jek w/station u sis.....clear hah.....

ni betul2 blogger tegar nie heheeheh

ieda said...

den rinduu jugak kat muu beb .. den x sehat nie .. berblog di umah jer ..

cantikk opis muu :))

Irnie said...

ahha.. yup! instead of makan bola, tido bola.. now semuanya pasal blog ;) ehhe.. blog tu da mcm anak kot.. hari² nk di perati :D kadang tu bleh plak dtg rindu.. haishh..

SURIA AMANDA said...

lisa pun curi2 update..bos pi meeting..huhu

normi said...

akak punya tempat mcm2 ada.. klu berblog ni seronok dapat kawan reramai wlaupun melalui alam maya..
rasa macam dah mesra kan..
sudila kawan ngan akak ni yer..haha..

:: Zanna :: said...

take ur time yer..sabar2 nnti dh besa boleh la bw lagi..huhu~~

SyAmSuL AnUaR said...

Jiwa Blogger..
Ni office ke.. x mcm office pun..

TeNsIoN

AngahSayang2314 said...

cepat isma kembali berbloggg....
org dah panggil tueee hehehe

Azmiezas said...

sekarang office Posh pindah mana pulak..

Cikgu Yus said...

mmg kalau tenet slow, kita mls nak berblog kan..aku suda rasa skang bru ok..

abun said...

Pakai la streamix laju skit.hehehehe...malam2 bw bru best!!..thanks melawat 6 minit

YanaMIB said...

windu kt sis juge!! huhu~ cpt la settle keje sis tu kn ^_^

ieda said...

beb .. den dtg bawak TAQ :)
jom joint :))

http://iedaimmi.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

Eri-chan said...

patut la lama dah takde entry baru...rilek amik napas..

Dee said...

pindah opis ke posh? ke mana lak?

mimie1678 said...

u being tag beb! :-)

makdara TERdiva said...

lorrrr..patutlah lame dah x singgah blog :)

slmt memulakan hidup baru ditempat yg baru..eceh!

Delimasari said...

blogger tegar

Rinna said...

Bestnyaa pindah ofis baru dan tempat baru pun cantik.. :)