Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, November 23, 2010

Untuk peminat Charles & Keith

Aku ni bila bab kasut mmg banyak songeh betul
especially on design
selalu jer tak kenan
& paling penting $$$

Tang kaki ni kureng sikit nak belanja mahal2...kecuali
kasut riding or sport shoes
kenala beli mahal sikit
itupun sebab sekali sekala jer pakai
kalau setakat nak melawa tak yah ler mahal2 janji design cun & selesa

Tak guna lawa pun kalau kaki sakit nak buat apakan
tapi yang penting mesti ada heel
tak reti sungguh nak pakai yang ala2 ballerina shoes tu
walaupun mmg kiut2 sgt
sandal pun mesti ada heel...
kalau tak rasa cam rendang ajer hehehe

So jalan2 kat One Utama hari tu everywhere is SALES
mau tak rambang mata
sekali ternampak Charles & Keith
ada sales bukan sikit2 pulak tu
50%
So saper peminat C&K
boleh la pi terjah
start from
11Nov till 11Dec

punyala lama aku menerai...bukan sebab tak jumpa yang lawa
masalah nya size yang aku
nak tu takde...

asal tanya jer
jawapan SA tu mesti
"last size"
hampasss betullah
(dalam hati aku auta je SA ni...sah2 la nak suruh beli yang normal price tu)
kalau camni baik tak yah buat sales
huhu

Padahal bukan size apa pun aku mintak
standardla kan...size 6 punyala susah
yang ada size besar2
tak pun paling kecik huhu

So balikla pi terai cari kat tempat lain tak jumpa lak yang berkenan
huhu

Aku tak amik gambo bnyklaa...sebab orang ramai masa tu
mana nak amik gambo mana nak terai kasut lagi
tapi tengok handbag pun cun2 gak

Psst: Tapi mmg camtula selalu asal sales jer mesti tak dapat standard sizekan...ker korang pun sama...

26 comments:

Ain Zulaikha said...

kah kah kah.. mmg betul la... asal ada sale je mesti size ada 1 or dua je.. hampehhh

AngahSayang2314 said...

is..is.. u sama ngan angah kalau bab yg kita berkenan mesti tak ada saiz tapi kalau tak berkenan tue berlambak2 saiz kan???

Softtouch [Hanim] said...

haah kalu sale mmg mcm tu...kdg2 dorang limitkan sesatu size tu sy rase..yelah kang semua dia bntai sales rugilah plak dia kan...he he he

SyaNa said...

wah!! sales 50% tu
mmg banyak tu.
tapi mmg kalo time sales hebat gini, size sgt la susah.
aku selalu terkena.sbb yg tinggal sume hok besar2

sama la kalo sales baju.hampess jek

SURIA AMANDA said...

tahun depan lepas bersalin la kalau nak beli kasut kot...sekarang semua serba kembang..

nisa said...

yela.. sy pon ssh nk pilih kasut yg sesuai ng kaki. kdg2 jelez je tgk kwn2 pkai sume nya padan ng kaki die.

suhaila said...

kan...sama la kite..kalo pakai kasut takde tumit rasa rendang je, saya lagi le, bdn dah sememangnya rendang, kalo pakai kasut flat rasa bertambah kerendangan..haha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah best tue sales 50% tapi masalahnya laki aku tue..paling xsuka pegi one utama...menyampah...xkan nak bawak amani berdua jerk kot..huhuhuhhu

zura@iwan said...

sll cenggitu kan....yg kita nk x de size..bara tul..

Rinna said...

Cantik laa kasut² yang u pilih tuh.. rite choice laa.. :)

Aril Lanang said...

tinggal jejak...xjumpa s.box :-)...tgk2 kasut

Jiha said...

cantik2 kasut..adehaii teruja ni..

Jiha said...

cantik2 kasut..adehaii teruja ni..

Joy said...

agak2 size 5 ada lagi tak yea..hehehe

Dee said...

sy x mampulah c&k tu..hahaha..biasa beli vincci, xes or nose je..

Myfrin's story said...

Wah, cantik kasut tu, :)

ieda said...

hermm same aar beb .. ada yg minat size lak x der .. erghhh ..

tapi setakat den dah kurus sikit nie .. x lah menghampakan heheh kalau nak size tuu musti ada heheh :)

rasp said...

50% tu....mmg berbaloi2...
ermmmm lama gak i tak beli shoes kan hahahahaha alasan baeeekkknye :)

Eri-chan said...

mmg pun..pastu yang tinggal yg tak cun jek..oo kaki u kecik 1 inchi dr i la..hehe..
c&k ada gak dkt pavilion..

Abu said...

Apa saiz ader... saiz 4 ader ker.. ahaks nak bagi kat wife

Cheqna said...

jawapan last size or last one kadang2 sebab ada yg tak nak pegi cari..hehe.. :-)

zailamohamad said...

cantiknya semua kasut tu;)

misyamissyou said...

T_T kaki mmg dah sakit sbb pakai yg rendang2 tu..susah nak cari heels yg berkenan skrg..hurmm

atty's said...

selalu kalo sale gtu ler posh
bila dah berkenan.mesti tade size.
rasa size 6 mmg ramai ..
tu yg saje je takde..size tu

ratusiput said...

jb ade tak ek c&k ni...rase cam takde atau aku tak terperasan...aku skang kalau jalan jauh mmg takble kasut heel.mau keras betis aku sme...kejang.kalau g keje kawin ok la...tu pun tgk mood aku.takble lebih dr 2 inc kompem kaki aku sakit pastu...

Faizaharis2 said...

lorrr frusttttnyerr... 50% plak tuu