Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, November 24, 2010

Pantang!!!! Asal mintak semua pun takde!!!

Pernah tak korang kalau pi mana2 restoran
menu bukan main hebat lagi
macam2 ada
mengalahkan Astro
tetiba mintak menu itu ini semuanya
takde
tak ke HANGEN!!!!!

dah ler lapo ni!!!!!
nak pi tempat lain boleh
tapi Mr Y kan jenis COOL
dia suruh sabar2...takper kita order jer apa yang ada

Nilah restorannya
"Dangau Rumbia" located at Kota Damansara
kira konsep macam ala2 Nallis
boleh pilih nak duduk atas kerusi ker atau
duduk bersila
deko kan main lagi
tapi food alahai!!!

Dek sbbkan asik tanya tu tanya ni semua pun takde
last order jela nasi goreng paprik

Mr Y lak order nasi goreng cendawan....makan jelah apa yang ada

Pastu order air tembikai...

Kalau bolehla mana2 pengusaha restoran ni kalau
menu tu dah expired or tak di jual lagi
tulunla jangan letak dalam menu
nak buat apa ada menu kalau customer tak boleh nak pilih
asal tanya semua takde
entah apa2laaa..

Memang sekali jelah aku jejak kat sini
teruja pun sebab tengok tempat macam happening


Psst: Tempat ni deko jer lebih tapi taste of food biasa2 ajer plus service lembap lagi huhu

31 comments:

mama tisya said...

mmg tensi kalo order smua tkde..abis tu baik tkyh tyng dlm menu kn..geram

Noorma Ismail said...

Kalo servis dh hampeh, harganya plak macam mana?

teringat citer senario "sume yang special mestila habis dulu" hehehe...

atty's said...

kty penah gak posh..
asal order semuanya tade ..hangin je..rasa..mcm nak terbalik kan je semua kusi meja kat kedai tu..hehhehee,nasib le bersabar lagik

Softtouch [Hanim] said...

sy pun pantang...boleh spil mood kita...yelah kalu menu tu dah xde beaiklah cancel atau buang jer menu tu...

Dee said...

tulahkan sis..camanalah mamak x maju..mamak semua ada..service pun cepat..

saudah said...

Really? Selalu lalu, memang nampak macam happening.

Dulu2 dia takde signboard. Deco memang cantik.

- koroe - said...

mcm penah pegi aje tempat ni..

haha..

oke tipu.

tak penah sampai pon kat sni..

hee..

Joy said...

setuju..sila la buang menu yg not available tu...

ratusiput said...

em aku pun mmg hangin kalau camni...mmg kena sound free ngan aku...ehehe..

y@n@ M!B said...

aah sis pernah gak kena cemni..klu time tu mmg ramai glerrr org logik lagi la food cpt abes..tp klu dtg tgh hari, tp food dah abes mmg sgt x logik..xkan stok seminggu sekali pi bli kan...hehh~

sabo je lerr kan...=)

CaDLyNN said...

penah jugak jd cmtu..
hangin jek bile sume mintak tapi takde..dalam menu list bukan main lagi..kasi potong selera la~

Wati3qv3 said...

tempat dah cantik sangat dah tue.. tapi kalau lagu tue laa sume x de leh mendatangkan angin puting beliung hehehe

NoVemBerLaDy said...

sabar kak...
hehehe.. semlm pun br gak mkn kat luar.. just area puchong.. tgk famili mkn makk aiii terliur kejap walopun tgh diet.. nak2 tang abc diaaa... plus harga yg ok..!!

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ....ape la kan sis...potong stim jek nak mkn ....lieya pun hangin kalo cam tu...manjang sume takde.....last2 menu yg sempoi2 jek ade...adoiyai!!

I want to lose weight said...

Kalau TAKDE tu aku leh sabor lagi..
Tapi kalau LEMBAB..
Memang tiada maaf bagimu..

KiD said...

wah wah wahhh.. makanan sedap2 tapi takde.. camno.. terpaksalaaa mana yang ado.. hehehe

HaNTwO said...

lompang je taukeh restoren tu heheh..

TopsyTurvyMum said...

biasa gak kena camtu..
dah la yg nak makan tu menu utama kat resto tu..
takde cakap banyakk...blah jerrr!

SURIA AMANDA said...

sabar sis..ni betul nyer marah ni..lisa selalu gak kena situasi ni..selalunya x leh sabar..blah aje...

Shira Shafrida said...

selalu jugak kena mcm nih..

apa yg kita nak, takde.. huhuhu

zura@iwan said...

uishhhh sapa x bara kalu tgk rest hebat...tp hampehhhh....adeiii...

OnFarisha said...

Thanks dear.. dtg lagik nnt.. :)

Hmm.. samerla dear.. sha pun pantang kalau mintak, tak de, tapi dlm menu listnya bederet².. huhu!!!!

Pastu kalau makan, dlm gambo mcm sedap.. bila dah masak, kita rasa YA ALLAH.... mcm kena tipu plaksss.. Rega dahla mahal!

:( Tak best kan....

Jom baca ttg cabaran di blog sha!

Azmiezas said...

akak paling tak suka kalau tempat makan tu service mcm kura2..pasal kurang sabar sikit kalau bab2 makan nih!!..kikiki..

makdara TERdiva said...

aku pun penah pegi tmpt ni..
deko mcm best..mkn smbil guling2 pun boleh..tp makanan x de la sedap mane pun..servis pun kureng..huhu!

AngahSayang2314 said...

isma angah pernah jadi macam isma gak.. geram jer kan???

SyaNa said...

eeeiii kalo aku pn bleh meroyan tau
tp mmg org laki dia cool sket bab ni

-aNida OtHmaN- said...

hahahah...asal mintak takdak erk...cakap dia lebih baik katOp jaa kedai naa.....

deko bagai nak rak tp apa pn takdak..yg ada menu besa-besa....caitttt...hihii...

sabaq nuh sis....

Faizaharis2 said...

hahaha ca alif bot....cabott... skt ati jer...baik mkn kt gerai biasa kan

Rama2Ungu said...

memang hangiiinn la kan kot pegi kedai/ restoren camtu manjaaang takdek je..baik tutup je kedai tu..cam taknak beniaga je kan..

rieyana ynn said...

memang selalu jmpa konon nyer mcm 2 ada...ahaks...;d

MiYOKO TACHIBANA said...

mmg hangin satu badan kalo bnda yg kite order takde...

dah takde, tak yahla letak dlm menu tuuu....