Klik Jangan Tak Klik

Thursday, November 18, 2010

Nama pun mainkan peranan

Makin kaya la ko PappaRich
tak sia2 letak nama
"Rich" kat hujung tu
mmg ada ONG
&
so far nasib ko baik aku lum ada
"bad" komen
so far so good
So mentenkan la service tu yer

Menjelang Raya Haji hari tu pun
Mr Y stayback lewat
so kiranya adegan masak memasak mmg takde ler jawabnyer
ayam pun dah tido

sampai rumah toksah cakap la pukul brp
dgn JEM nyer lagi mungkin ada yang nak balik malam raya tu kot

Kat area tempat aku satu kedai makan pun tak bukak
dgn kedai mamak pun tutup sekali
ajak pi fastfood MCD & KFC adalaa
tapi tekak aku kureng sikitla dgn fastfood

Jadi kemana lagi kopitiamlaaa
macam2 ada
sampai nak terbuntang bijik mata tak tau nak makan apa

tak pakat pun order together2
tapi Mr Y pun sibuk nak order yang sama
potong stim betulla

Mana cukup mee kari jer
harusler ada side order
" Otak2"
tapi ni aku kuit sikit jer
balance semua Mr Y perabihkan
suka sgt

lagi satu fav aku gak....milo dinosour
bagusss depa tak kedekut dgn milo
kasi melimpah ruah

beverage pun sama
asik nak tiru aku ajer la ni kalau order
eee sibuk jer order sama dgn aku
tak suker tawww sebab aku tak leh nak cilok
kalau order lain2 bess sikit
selalunya kalau org lain punya order mesti nampak sedap ajerkan

Psst: Mana2 kedai makan org kelate, thailand ka...or ganu mesti tutup lagi...raya haji depa kan meriah harus balik kampung lama sikit hehe

8 comments:

sue said...

Hahhahaa..kedai melayu mmg tutup lg pun..Malas masak..tuju ja lah kedai mamak..yg dah tentu2 tak tutup pun...:-)

thomas said...

Wah! mee kari ni nampak sedaplah.

atty's said...

kty pun ari ni kelaparan..kedai mkan byk tak bukak..fastfood dah x leh nak masuk..

NUNU EERA said...

cmne raye aji sis.? meriah x??

Rinna said...

Hmm..org pantai timur raya lama tuh yg tutup kedai jerk.. kdg2 sampai seminggu..hehehe..

Mimy Hamid said...

milo dinasour favvy aku gak...skrang ni ko tak yah la cari kedai makan org pantai timur...konpm tutup

akmafaizal said...

nampak sedap je semua tu..lapar la plak..hehe :)

el said...

ritu dpt email kata pappa rich ni x halal..huhuhu mn betul ni sbb teringin nak singgah..katanya derang beli daging ayam kt kedai cina allahualam