Klik Jangan Tak Klik

Thursday, November 18, 2010

Ada Sedih Ada Gembira

Syiok2 cuti hari ni kena keje
sampai tempat keje
hati gumbira nak upload citer
Raya Haji
tetapi tetiba sedey
sebabnya lupa bawak card reader

jadi terpaksalah citer itu dipostpone untuk
esok hari
sabor jelah

Yang gembiranya tak ler gembira sgt pun saja jer
ESOK
ISETAN members 3 DAYS special
(sejak bilala aku jadi promoter tak berbayor ni)
19th Nov - 21th Nov

pantang dengar sales laju jer
tapi dgn syarat mesti ada members card la kalu tak leh masuk
tapi jgn risau kalau nak jugak
ada ler yang tunggu kat depan tu leh jer register

Biasala sales ni kalau nak betul2 murah bila time
member sales la...kalau takat sales biasa tu tak turun bnyk
cuma tak sanggup nak beratur tu jelah
So far sales Isetan mmg "puas hati" laaa

Memandangkan aku takde bahan citer Raya Haji
tapi kalu citer pasal baju yang ala2 buat baju raya bley...

Macam biasa aku suka yang beropol...

Agak2 kalau takde baju raya
ni pun boleh buat baju rayakan

Baju ni labuh...kalau nak pakai dgn pants pun boleh
tak pun pakai dgn long skirt pun cantik
kot nak seksis tak yah pakai apa
kira mcm ala2 dress pun cantek gak

Cuma slack tang tangan tu jarang bebenor
kalau yang bertudung ni yang leceh
kot nak beli gak kena pi letak lining la kot

Tapi apa pun kaler yang menarik
purplekan...material jenis chiffon satin
rega RM100++ rasanya RM129

New arrival yer!!!!



Psst: Aku tak beli lagi sebab nak tunggu saless!!!! kot ada kot depa sorok.... hehe

18 comments:

el said...

kalo la boleh posh posing baju peknen best gak nengok..hahahahaha
skrg ni tensen ngan baju kenduri tuk bil pun x siap..nak pi cr mn pulak ngan perot boyot ni adoiiiii

Softtouch [Hanim] said...

ada saler yer..nk pinjam sis punya kad boleh ker?he he he

atty's said...

memang lawa sangat ..rugi tak beli

Rinna said...

Cantik sgt..baju tuh..sesuai jer..ngan Posh.. :)

TopsyTurvyMum said...

masa aku kat ,'sia hari tu ingat nak masuk Isetan kat KLCC..tetiba tutup ada members sales rupanya...aku nak beratur buat card , malas le pulakk! hehe..

Baju purple tu cun sgt...tapi idak le sesuai ngan aku:)

y@n@ M!B said...

mmg elegant baju tu..huhu~

sy pn xde members isetan!sob sob..klu rajin br pi wusha..huhu~ ^_^

Adekniza said...

cantik baju... i suka color tuh!!

CikLilyPutih said...

isetan sale? menarik nie.. tapi tak tau nak beli apa lah.. maybe leh tgk baju2 je kot

Just Call Me Bitt said...

cantik!

Dee said...

cantik..yg pakai tudung pakai je inner..xyah susah2 buat lining..

Elly & Emmy said...

memang cantek baju tu.. tapi sayang tangan jarang..

ratusiput said...

lawa tp tak sesuai utk org pendek n bertudung kot...sebab reben kat bahu tu akan buat nampak lg gemmm pd aku...tp kalau bdn cam ko pakai...lawa..

Mimy Hamid said...

lawa..material cantik

Lady of Leisure said...

cantik baju tu aku suka tang tangan dia yang see thru itu hehe

Abang Suara said...

comel je baju ni

Ogy said...

lawooo2 pink ade tak...hehhee...tp kalo ai kena pakai inner le sbb lengan tu jarang...

ainihussin said...

santeknyer bju!

YOUsoF said...

waa boleh tahan gak regenye kan.. ;D