Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, November 9, 2010

Kunci jam beria

kerana ni aku beria2 nak bangun tengah malam
yeye jer kunci jam nak bangun tengah malam
kot kunci jam pasal nak solat tahjut
ada gak afdalnya

Ni tak!!
pasal nak kejar mende ni
hasilnya hampeh!!!
jam bunyi aku offkan
sambung zzzzzzz
lagi bagus
bangun pagi menyesal huhu
member lak siap sms tu
tak tido ker korang ni
huhu

Sapa rajin bolehla terjah!!!
airasia

Psst: confirm hari ni susah nak masuk huhu

26 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

erm betul tu sis...mase terbaik nak booking tgh2 mlm tu...lieya dulu ngan hubby buat camtu laaa....berbaloi2...tapi tu laa selalu lieya terbabas, yg bangun laki den jek hahaahahahaha

SURIA AMANDA said...

dah agak dah, mesti sis terbabas...x merasa la free seat...

SyaNa said...

hahaaa gigih ko siap kunci jam nk bangun
pagi td baru tau psl AA ni kt hotfm

niza said...

masuk bleh kak...tapi dia x kuar window origin,departure tuh....uhuhuh...

y@n@ M!B said...

dah try msk td..tp yg free tu mcm xde lg je..sbb kuar harga biasa..xpe sis cuba lg =)

:~:Budak Degil :~: said...

hehe...kesian die...
tp mmg..kalo dh kunci jam,msti tekan snooze balik or matikan je..ahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tengah sebey nie beb...hehhehe..harus pantas bertindak kan...

ratusiput said...

pape hal pasni kena wat paspot dulu....ehehe...aku paspot nan ado beb...bulan 12 ni insyaAllah aku g buat ngan anak2...

Delimasari said...

xtau - padahal mlm td tido melewati jam 1 pagi
layan movie HBO - rugi22222

Lizzie Yasmin said...

Alamak nie yang bakal tergugat jiwa raga nie.. hahaha

Mimy Hamid said...

pepagi dah terjah kuar gambar lebah buzzzzzzz..hmmm asik kuar tu je..bengang...sabo sabo

Rinna said...

Waahh gigih yer.. sampai set alarm lagi.. hehehe.. sama laa kalau set alarm tak penah nak bangun terus..kena tunggu dia snooze sekali lagik..hehehe..

el said...

wahhhhh nak gi holiday mn lak tu posh...cuti wiken le bgn..hahahah

IxoR@ said...

nak holiday la tu!

:D

lama tak singgah... sihat?

Mimie Hamdan said...

langsung tak try pun... maleh... huhuhuhuh...

-NiD's- said...

kalo cuba pn cam hampehjaa takleh pegi....pegawai PTPTN dh siap sedia tgg depan Pintu nak masuK airport..hahahahaha...kejam PTPTN nieh.....

ieda said...

hhahaha terlajak rupenya .. heheh beb , den nak poyiee .. adik yg tolong terjah hahahha
acii tak ??

paDel said...

haha....air asia tutup server...bagi sume tak dpat seat mura.

atty's said...

kty mlm tadi x larat dah ..ngantuk sesgt.alhamdulillah pagi ni dpt..
tp dlm malaysia je..jadik le bawak mak ngn anak2 jalan2..

mr.curly said...

ish3..teruk bebenor tdo nye tu..tp same la gak dgn wa..hikhik

Dee said...

sy pun maleh..lebih suka naik MAS..eh..MAS pun kdg2 promo murah lagi dari AA tau..hihihi..

rasp said...

i slalunya SH yang buatkan nie semua...
me goyang kaki ikut ngehehehe

AngahSayang2314 said...

heheh senang jer angah gi tadi hehee

mummysyafie said...

jarang dapat free dear. so far mmg jumpa yang berbayar jugak

ALoNa Cintamaniszlite said...

erm...dh tau dh..kalo ada je offer AA cenggini..ngalahkan budak U nak tgk result exam punya laa traffik website dorang, huhu..

zura@iwan said...

walaweii ramai tul book AA ni...smpi kunci jam beria ye..ahha