Klik Jangan Tak Klik

Sunday, November 7, 2010

3 sepuluh hengget jer

Sejak ada kad point
maklumler giler pointkan
dek sebabkan point rajinler aku pi bersoping kat
Watson...

Jalan punya jalan...& sememangnya nak cari
handsoap
ternampak offer 3 bijik RM10 hengget ajer
apalagi grablaaa
boleh simpan untuk stok 2 bulan ni
ke entah2 dalam 1 bulan habiss sudah

walaupun berdua tapi aku mmg selalu jer nak basuh tangan
kotor sikit or terpegang apa2 takpun lepas pegang Mr Poposh
wajib basuh tangan

Melalui tangan pun boleh mengundang pelbagai penyakit
contoh H1N1
nak basuh tangan pun bukan boleh main boh ajer
harusla basuh dgn teliti terutama celah2 jari tu


Psst: Cepatnya masa berlalu esok dah keje daa!!!!

9 comments:

el said...

murah la tu..skrg watson tgh offer ke?

ratusiput said...

tu la sejak leh collect point ni mmg slalu gak aku g watson.skit2 watson.ehehe..

Bit Zamri said...

kak possshhh!
kita beli handsoap dekat watson dulu lagi muraaaahhhh...hehe satu RM2...hihih~

makdara TERdiva said...

dah lame x terjah watson..

suke beli toiletris kt sini..berbaloi2..hehe!

Eri-chan said...

halamak cuti 3hari dah abess.. walaupun suka p watson tp tetap tanak buat kad...hehe

ieda said...

uish beb .. den pun ada guna kek umah sabun nie .. wangi :)

Delimasari said...

ada juga masuk watson
beli pencuci muka je...

mummysyafie said...

suka cari brg kat wtson ni..tapi member card tu belom pernah pakai lagi..hihii...

Mimy Hamid said...

murah tu 3 10 hengget..berbaloi...sale ke??