Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 28, 2010

Sedondon tu sehati sejiwa ke

Ada dok komen kata me & MIL pakai sedondon
yer mmg betul tapi coincidence
jer ni

tapi dalam gambar nampak cam PINK kan
actually bukan
more to light purple sebenarnyer
hehe

takde maknanyer aku nak sedondon sedandan bagai...tapi maybe
MIL pun suka kaler yang sama
taste tinggi MIL aku ni takmo kaler gelap2 katanya kaler org tua
sabo jerler...layan jelah hehe

Aku suka gambo ni ala2 candid gitu...aku kan heboh nak bergambo
so dah standby nak pose kat tangga tu
Mr Y gelojoh terus jer snap tak menyempat2 hehe
(cameraman kalau dah kenyang lagu ni laaa hehe)
MIL aku mmg ada problem dgn lutut
so bila nak naik atau turun tangga cam ada problem sikit
tapi la ni alhamdullilah dah boleh jalan dulu
lagi worst nak jalan pun susah

Pak mentua aku steady kalau jalan laju jer...depa pun suka bergambar layan jelah
tak macam anak depa Mr Y seksa sungguh nak bergambo
kalau ada pun sebijik dua
tak pun candid!!!

klaaa tu kalau sedondon nikan
"SEHATI SEJIWA" katanya
sambil jeling kat Mr Y yang tak berapa suka nak sedondon hehe

Pantang ada port mau jer bergambar
one more please!!!!

Klaaa thanks to Mr Y sebab belanja kitaorg semua
lain kali bawak lagi sebab kempunan nak rasa daging cik kambing tu
(macamla tekak aku boleh terima rasa cik kambing tu....hehe)


Psst: Masa kami p ni buffet untuk satu kepala after ++ RM52 rasanya....sini kalau nak solat pun senang...lepas solat leh sambung makan hehe

14 comments:

[z@ck] said...

comel la MIL sis =)

Eri-chan said...

52 boleh layan la...tp kena perut kosong la..
hehe..my mom pun sakit2 lutut ni i cdgkan u belikan ur MIL pad lutut yg Jalaluddin Hassan jadi duta tu..EBENE kot...bgsla..just rekomen sbb my mom pakai..heheh

Bit Zamri said...

MIL stand for what yer?
huhuh~

buffet kat mana ni?

zura@iwan said...

shati sjiwa la menantu & mil..hehe..ye la lebey kurang je kalernya...soft2 gituw...hehe

Nobita Sensei said...

Pink?!!!

ieda said...

alo2 nice color tuu beb .. kira ngam2 lahh mu duk sebelah MIL mu tuu .. ok aper sehati sejiwa ngan MIL .. berkat tauuu :))

haszuraidah ishak said...

hehehe.. u ngan mertua u dua-dua vogue!!

Lady of Leisure said...

wah i like sedondon gitu..

noor afzan said...

lor..pegi makan buffet ke?
ingatkan ke mana tadi..
sporting ar your parents in law.

y@n@ M!B said...

sempoi lah MIL sis..=)

rasp said...

org tua2 kebanyakan mesti sakit tang lutut tu kan...
my MIL pun gitu...sib baik my mom ok...

Mimy Hamid said...

kesayangan mak mentua ni...sedondon sama gitu...in law ko sporting kan..suka nengok

NeenaAnuar said...

ok la tuu. sporting abis MIL! baru bestt kannn! :D

ERMAYUM said...

menantu mithali :D