Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 27, 2010

Langgar pantang habis

Elok sgtla tu time2 lunch ni kasi
update entry makan lagi...
kasik korang lapo hehe
termasuk aku ler yang tgh gigih menDIET katanya
pagi & malam makan cereal + susu
walaupun kekadang terbabas gak huhu

lagipun bukan selalu sekali sekala jer
hehe

Appetizer dulu mushroom soup yang sedap bukan dalam tin punyer
fresh dari ladang rasa mushroom sebenar
cicah dgn garlic bread sedap ni

Salad yang sedap jugak aku dok ingat apa mende la yang kaler brown tu
rupa2nyer...serunding..kemelayuan betul

Tempat yang menjadi fav aku.....Mr Y suka naaa Espresso
tapi tak serve dlm small cuplaa
aku buat untuk Mr Y pun dalam cup biasa tu dia
dok tanya..naper sikit ajer..
sabo jela ..nama pun Espresso
eee pelik aku dia boleh telan Espresso yang pahit tu

tu dia cik kambing yang telah dihiris tapi aku tak sempat nak rasa
ambilkan untuk depa jer

Ini yang aku amik....fish & chicken grill sedap jugak
tapi sosej tu mak aiii bapak sosej kot
terkial2 aku nak ngabehkan

mengong aku ni dok bertekak dgn Mr Y kata ni bukan mussel
tapi tiram...patutler bila telan mentah laju jer
kalau oyster mau week...week balik
siap test pada MIL
ok jer leh telan tapi aku rasa kalau oyster mau dia luih balik hehe
MIL aku mmg sporting semua mende pun dia mau terai
tapi FIL reject terus mmg kemelayuan sungguh hehe

Nak jugak terai last2 tu nasik lemak & ayam goreng berempah
marvelous!!! especially the sambal

Last2 jumpa OTAK2 kegemaran Mr Y
tapi kureng sikitlaa...sedap OTAK2 kat JB

Dessert yang sempat aku rasa beside cakes
banana apa tah aku tak ingat nama sebenarnyer
bolehla tahan
tapi cam mual sikit daaa
pisang2 ni aku kureng sikit

Last ice cream mint mmg sedap aku suka letak kacang bnyk2...
pastu sebelah tu kek pandan mousse sedap

Psst: So far oklaaa buffet kat sini sedapla sesuai dgn harganya pun..harga???last entry menyusul...mana habis lagi daaaa hehe

25 comments:

ratusiput said...

wah part yg ni la.............gi sedap...

Mimy Hamid said...

wow food dia menarik nyeeeeeeeeeee...kambing tu sedap..pastu ice cream mint pun best...walawehhhhhh

-NiD's- said...

TeLioq ........sume cam sedap..

.s.o.f.i.a. said...

arghhhhhhhhhhh!!! entri bikin lapar!!!!

shekechik said...

alaaa...shekechik ngah lapar ni..
terliur laaa..hihi

Dee said...

wui..heavannya dgn food eh..kalo benda mentah2 ni dee pun kureng gak sis..hehehe..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

Dapnya..huhuhu
nak ckit

ctpayong said...

uwahhhh...terus ct lapo lerrr.

tak salah makan asal ikut peraturan..ikut pulak kalau dah "ter"jumpa yg sodap.

banyaklah aku punye "ter"

salam kenal

Wati3qv3 said...

waaaa makanan sumenya menyelerakan.. sib baik baru lepas lunch :)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya sis....suka yg chicken n fish grill tu..mcm2 ada mknan tu...nasib dah lunch masa sy bc n3 sis nie

Rinna said...

Posh langgar pantang pun badan maintain gak gitu.. :)

Azmiezas said...

Uiii..sedapnye..

mummysyafie said...

saya pun tak layan Espresso..macam tak leh masuk lak rasa pahit tu

zura@iwan said...

wahhh tgk menu2 kt atas ni mmg x leh diet la..hahaha

AnneRaini said...

sedapnye...

rATu kEBaYA said...

mmg tak leh tahan tgk semua ni...

gnesop.com said...

wau.. sedap nyer.. yam yam

y@n@ M!B said...

byk btol food kan..pas mkn mesti cam ular sawa..tersandar je..huhuhu~ =)

Wahidah said...

u make me craving la..aiyooo

el said...

giler kentang byk no kamoo mkn posh..hahaha kalah el yg buyong ni :)

ieda said...

uish siap ada otak2 tuu .. den suke ;)

ASSOYFINGER67 said...

kao selalu buat aku lapar huhu...food lover!!!(macam akulah)

AngahSayang2314 said...

sedapnyerrrrrrrrrrrrrr

NeenaAnuar said...

perghh.. dalam banyak2 yg paling tak tahan tengok mint ice cream tu! huuuuwwwwwaaaaaaaaaaaaa...

*she's s0 e!Ra* said...

OMG sedapppppppnye tetibe nak ajak Mr X i bwk gi mkn western mlm ni, haha!