Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 13, 2010

Patchwork ala ala english

Walaupun sibuk nak gak update
tu pun curi2 masa kejap
asal break ajer turun pi office bukan nak apa pun
walaupun kerja melambak dok melambai2 kat aku
just nak blogwalking...yelah org memberi kita merasa
harus ler jenjalan balik buat lawatan balas
walaupun terkejar sini sana

So nak cerita hot2 mmg ada
kena simpan dulu
sebab ada gambo tuan blog nikan
so ni jelah story for today...
(takper kasik korang rindu sikit nak tengok muka aku...hehe)

Aku mmg minat sgt dgn patchwork..kot belajar buat pun baguskan
entah bila masanya nak belajar sibuk jer manjang
nak2 dgn tugasan baru ni lagila huhu

Aku suka sbb ala2 english style
macam bedsheet ni
bukan setakat lawa taw...yang penting kain
cadar tu 100% cotton...so kalu buat tidur mmg bess
& menyerap peluh so takdela terasa panaskan
nak tidur pun mesti mau sedapkan

Lagi satu aku minat lapik kaki...
yang ni jenis memanjang...yang ni aku beli kat MJ
MJ banyak jual patchwork walaupun rege dia up sikit tapi berbaloi...

kalu mau murah punya pun ada boleh beli kat gerai2 chinese muslim
kalu tak silap Tesco Damansara & Maju Junction ada
yang ni aku beli RM15 ajer kalau dekat MJ RM39
beza yang amat

Psst: Ni pun aku rushing pagi2 buta baru nak update...sat lagi pukul 9am kena naik balik pi training huhu

18 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah sis...murah plak yer..15 hingg...

kain cadar mmg eloklah cotton...baru syiok sikit nk tido...

ratusiput said...

aku ske gak tgk tp stakat ni lum ade bli pun...rase kalau bli selimut pun cute kan...kena ngan bilik aku yg pinki2...

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh cantik la sis...english style plak bile ditengok2.....kalo dpt koleksi mcm ni mmg cantikan...berseri jek rumah.....

ieda said...

uik cantik beb .. suker alas kaki tuu .. kat umah dah ada 3 heheheh x dpt yg ES , yg ala ES ok lah kann :))

atty's said...

adoi.kty pun tertawan ni posh.

zura@iwan said...

cantik arr bedsheet eng style tu...lawa...suka gk..hehe

Dee said...

cantikkan..murah lak yg posh beli..bila2 leh ar gi tgk..

y@n@ M!B said...

santekk..tp tunang sy tu minat tema itam putih je la..huhu..xdpt nk menggedik english style ke ape utk rmh kitorg nnt..sob sob

Delimasari said...

cantik22222

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

eh babe...
cube u cari kat nilai3 tue...
my untie lovesssssss english style...dia slalu borong kat nilai3 dia cakap...

n the price definitely wayyyyyyyyyyy cheaper!
;D

makdara TERdiva said...

duduk umah sendiri best bole hias & buat mcm2..huwaaaa...tiba2 rindu kat umah sendiri..

Lady of Leisure said...

ada satu kedai kat ampang point jual patchwork lawa2.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantiikkkkkkkk sangat...

Mimy Hamid said...

banyak kan kat area tepi tepi jusco tesco..tgk ko pakai aku terpikir lak nak pakai

AngahSayang2314 said...

wooo cantik wo hehehe

NUNU EERA said...

cantik kan.. i pny cadar raye ari 2 pun mcm ni.. bli kt jakel shah alam.. harga boleh tahan jgk.. klu tmpt lain rasanye mahal..

Ogy said...

shantek2..g pun sukaaa...buat koleksi sampai tatau mana nk letak dah.... :)

ERMAYUM said...

memang lawa kita pun minat but kdang beli kat chinese muslim tu yg set ngan cadar - dia nya getah tak kuat tensi betul- so bila pasang kat katil bagus tidur tercabut ja - nasib tak baik i guess