Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, October 12, 2010

Aku mau Mr Y tak mau pulak !!!

Mr Y tak suka
tapi aku sukakan nak buat lagu mana
pantang jer jumpa donut mesti mau punyer

Walaupun Mr Y tak mahu aku tetap beli gak...
tapi takkan nak beli satu atau dua jer
nak jugak sampai 3
Yelah geram tengok donut donut yang comel tu

Yang tengah2 tu perisa Avacado & tepi sekali tu pun sedap
tapi yang coklat tu kunun2 beli untuk Mr Y kot2 dia teringin pulak
tak berapa sedap
tapi dia tetap tak nak jugak
aku la tulun perabihkan

J.Co ni compare to krispy Creme lagi sedap sebab cream tak manis
sgt...walaupun bila makan ni terasa bersalah
"mana tak gemuk"
tapi nak sedap kan hati makan sikit...pastu buatler apa aktiviti
takut lemak bersarang walaupun huhu

Kalau minum petang siap dgn kopi or tea sedap nie

Psst: Chow nak sambung pi training...babai

17 comments:

lady XOXO said...

nyum2.. cedap tue.. mai cikit

makdara TERdiva said...

nak terai yg durian plak! org ckp sedap..betul ke??

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

try out big apple...durian donut!
sedap nak mampssssssss!

y@n@ M!B said...

j-co dh bukak cwgn kt ioi mall!! suka suka..hehe~ =)

Softtouch [Hanim] said...

dulu suka sgt pastu ade bnda terjadi pastu terus fobia nk mkn donut jco..kalu beli pun yg biasa punya..ape ntah namanya

rizal jabai said...

rindunya kat donat..huuuu

rasp said...

uisshhhh i pun dah lama gilers tak makan donut Jco nie....
tapi tak leh makan byk...
leh terasa mual je kan...

Dee said...

i pun lg suka Jco compare ngan krispy creme..krispy creme manis sgtlah..

ratusiput said...

wah terliur gak.aku lum pnh try lg memana donut slain dunkin.big apple pun tak pnh cube lg...ade kesempatan nnti aku nk try..kdg2 bila tgk mcm2 bentuk tu yg geram tp nnti tak tau mane yg sedap..

cacing said...

sedapnya!!!!!

Eri-chan said...

i loveeeeeeeeeee JCO Donut...
tp yg coklat mmg tak best sgtla..manissss...nape tak beli yg ada cheese or almond topping tu..tempting!

ieda said...

yg nie den x pernah makan , tapi kalau di kuantan nie famous BIG APPLE .. haaa nie anak2 punn layannnn :))

Delimasari said...

sedap!!!!!!!!!!!!!!!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xmakan donut...

Azmiezas said...

akak suke donut jco..sedapp..

AngahSayang2314 said...

sedap ke J.co nie??

ERMAYUM said...

mana sedap compare ngan big apple? :D