Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 21, 2010

Mesti korang meleleh!!!

Otak kasi bersih sikit pagi2 ni yer
meleleh air liur daaa
apalagi tengok "cheesy wedges"

dek sebab aku dah bosan dgn ayam KFC...so nak order
burger pun cam bohsan gak ...dah sah2 tak sesedap
burger MCD kan....kempunan lagi ni nak terai spicy chicken McDonald
sebab tgh tahan tekak nak berdiet la kununnyer...
So lalu McDonald pandang jelah

Actually ni pun aku tersilap order
dah terlebih sampai dua
tak silap nak cancel telan jela
lepas ni confirm tak order nak ngabeh pun tak larat
cheesekan bila terlebih rasa nak week!!week!!
nak muntah ler tu
kasi kat Mr Y dia tak suka...dia suka chicken ajer
asik dtg KFC tak reti nak makan lain
cuba2la variety kan hidup ni chewah!!!
(padahal dia dah taw sah2 aku order tu confirm kdg2 kelaut punyer hehe)

aku dok amik set C...kan dah ada wedges tu
tapi tak perasan aku pi lak terrrroder lagi satu wedges
lain kali telek betul2....lepas ni puasa cheese wedges la jawabnya
macam dulu aku suka sgt makan harsh brown
tapi dek sebab dah selalu sgt la ni pandang pun aku tak lalu mesti rasa nak vomit

Psst: Koreng kalu aku letak entry pasal pesen suka naaa...nanti aku usha lagi pesen2 yang lagi lawa yerrr hehe




21 comments:

saya_arief said...

sedap...
:D

ieda said...

yes ... aku minat gak .. tapi kalau makan lebih kan beb memang muak giler .. kalau makan 1-2 slice jer ..

heheheh next entry pasal fashion lak .. ramai suka sbb mu tu gayakan ala2 model bebbbb :))

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya cheezy wedges.....sy kalu mkn xkan muak sis.tu sbb bdn sy mcm nie..he he he

Ati Masrif said...

kalau makan cheesy wedges ...chees + kentang dah hancurr diett..hihi..
tp kalau p sana xsah kalau xorder tu..

zura@iwan said...

fuhhh kenyang td ada org banjer mkn nasi....adeiiii...hehe..

Delimasari said...

Sis pun suka juga

Rinna said...

Aduhh kepci..suka!suka!suka!.. wadges..pun suka tapi kalau terasa lapar sgt..baru laa oder wadges tuh kalau tak set ayam tuh pun dah cukup.. :)

sweetfiza said...

mmg ler trliur ....dah ler x bekfast ari ni ....lapar seyy....

sweetfiza said...

mmg ler trliur ....dah ler x bekfast ari ni ....lapar seyy....

:: iManja :: said...

tringat plak iklan berjimat kfc di tengah bandoraya ni...hehehe

Ogy said...

adessss my peberettss tu....huhu nak gakkk

aibaks said...

kentan bercheese tuh sedap giler..dulu time wat part time kt kfc..aibaks makan sampai abis la kentang cheese tuh..hehe

SURIA AMANDA said...

lama x makan kfc

rasp said...

wedges tu kalo terover makan mmg leh muak kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya beb

mummysyafie said...

minat gak tapi amik sikit je lah. kalau mkn banyak macam muak. tapi my mom suka cheezy nie

AngahSayang2314 said...

yum2 nak cikittttt hehehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

bau fried chicken KFC ni...mmg sgt memikat deria bau terus ke tekak..hahaha..
Tp tak suka sgt..sbb berminyakkkkkk berlebih2an...kalo nak dibandingkan ngan ayam Mc D..

atty's said...

lama x makan kepsi..

Eri-chan said...

lain kali tanak kasi i la..i suke..hehehehe..
i pun berenti kejap mkn harsh brown..tgu nak amik mood balik

Mimy Hamid said...

dah lama aku tak mkan kfc tau...iskk ni ada yang pegi drive thru