Klik Jangan Tak Klik

Saturday, October 9, 2010

Lampu tido sudah kong!!!

Kunun2 nak buat lampu tido
nak jugak kaler merah
Mr Y mmg tak suker tapi boringla kaler hitam & putih
tak menyerlah langsung

Teror tak perlu tunggu Mr Y pasang
Aku pasang sendiri
barang IKEA kan DIY

Harga lampu ni murah betul turun sampai RM10.90

cantek jer bila switch ON
kalau dlm gelap lagi ler lawa merah menyala tapi camera kan tak canggih
tak leh ler nak tunjuk
tapi mmg ler tak terang sgt...takat untuk deko
or tido lepas la
tapi kalu nak tengok muka untuk mekap
mmg tak lepas langsung

tapi malangnya bila pakai tak sampai brp kali tetiba bangun tidor jer
padam terus
cuba2 ON langsung tak leh pakai hampeh betul
walaupun RM10 hengget terkilan la jugak
tak taula boleh tukar ke tak
dah masuk seminggu ni alamat kirim salam jela
aku belum ler test dgn lampu lain kot2 lampu tu yang terbakar
hopefully Mr Y leh repair hehe

Updates tentang Mr Poposh
nampak ceria & dah mula nak bergurau2
tapi cara kencing tu masih sama
kejap2 pi toilet & kekadang dia duduk dlm toilet lelama
la ni jenuhlah aku asik lap badan dia dgn air panas


Psst: Bestnyer hari Sabtu ingat nak pi tengok MAGIKA laaa....

13 comments:

Softtouch [Hanim] said...

mmg lah sis wpun murah tp duit tuuuu....kalu sy pun sedikit kecewa...mesti romantik kan..

kalu budak2 kan sis, kalu masa kecing bebird dia sakit kene tuam kat ari2 dia tu..tp xtaulah kalu kucing boleh ke nk tuam kat tepi2 bebird dia..(sory xtau kucing punya pggil apa)

-NiD's- said...

wahh CHANTIK....merah lagik =)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

hahahaha...i pon beli lampu tue for deco je babe...
tak pasang pon ;p just buat deco lg hampeh...hehehee

'aishah (◕‿◕✿) said...

lampu chantek! :)

Va Va Voom said...

Hi Dear...visiting u! wah cantik lampu tu tapi sayang cepat juga kong.maybe something wrong with the cable tak??

el said...

kalo tido x suka pasang lampu :)

y@n@ M!B said...

mende² letrik ni org laki mmg pakar..hehe..soh je Mr Y tlg..sis wat mata ala ala kucing yg comel mesti dia cair punyerr..hikhikhik~ =p

Anonymous said...

alhamdullillah... mrpoposh dh ok.

Eri-chan said...

ooo...cek la balik...lampu merah tu..i kalau tdo semua lampu kena tutup lgsg tak boleh ada sebarang kilasan cahaya jugak..

poposh tak sihat sepenuhnya yek...sian dia..takpela mama dia ada jaga bebaik ekkk

ieda said...

waaaa beb lampu titoo warna merah .. menyala2 .. romantik beb ..:)

missalongwani said...

dah beli satu....asyik terbakar jer mentol..alih2 xguna trus..lebih baik simpan jer...

mummysyafie said...

romantik nya lampu kaler merah dear..

NeenaAnuar said...

Cantiks! Ikea memang best wat shopping barang murah & kualiti kan! ;D