Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 30, 2010

Sebelum raya pun dah lama tak makan

Malam tadi bosan2 tak tau nak makan apa
last2 ajak pi Secret Recipe
lagipun sejak puasa mmg jarang makan kat luar

tapi bukan datang nak makan kek
ari tu makan2 raya kan dah telan
kek...eee tak lalu aku

Ambil gambo pun gegar....apala Mr Y ini
tanda dah lama
dia tak menjalankan tugas sebagai photographer aku
insyallah lepas raya kena aktif blogging balik
aku pun dah sihat sikit

Mr Y tak habis2 dgn chocolate shake
dia...tp aku ada lah kacau beberapa sedut
org punya food mmg sedap

Aku order ice lemon tea..tekak akukan masih tak sedap
lagi teruk betul lepas kena denggi ni

laksa Sarawak mula2 sedap sebab ada rasa lada hitam
tapi lama2 rasa muak dgn portion yang banyak
bersantan pulak tu lagi lerrr

griller black pepper chicken...sedap gak
last2 tukar menu dgn Mr Y ...

Hari ni aku tak dapat nak blogwalking sgt sebab aku ada training
bosannya...huhu

Psst: Sejak baik sakit tekak aku mmg tak sedap lagi tapi perut lapo jer mintak diisi...bahaya ni huhu

16 comments:

honey amour said...

uhuuu..ermm lama tk g secret recipe gak..selalu melantak kat ols town white coffee je..

a d r e y n i e e l i s y a said...

weh, black pepper tuh mmg my favvy oo.

aduh, dh rasa dh mcm nk pg cri black pepper lunch nnt...
hihi

LyNn HaMzAh said...

lama x makan SR...huhuhu...

Mummy Dasy said...

yumyumyum laksa sarawak lama x gi SR..

Rinna said...

Bestnya makan kat SR.. Dah lama gak tak jejak kaki ke situ.. Tgk black pepper ciken tuh.. menyelerakan jerk.. :)

qellissa said...

baru je mkn kat sr ni...grilled black pepper tu mmg superb beb!laksa sarawak x penah try pulak...=)

ratusiput said...

takpe...settlekan training ko dulu pastu leh blogwalking k...hehehe..

AngahSayang2314 said...

wow sedapnyerrrr kalau dapat makan kan??? angah suka chicken chop tueeeee like....likee

-NiD's- said...

wah g makan-makan kat SR ek...
syook tuh...griLl black paper tuh memang nyumm..nyum.....

Lady of Leisure said...

ku gi SR makan kek je slalu jarang try yg lain, nasi ngan black pepper chicken tu sdap ek posh?

Mr feckry said...

laksa sarawak..wa tak pernah try tu

Azmiezas said...

akak pun dah lama tak singgah SR..terliuq la pulak...hehehe..

Dee said...

lamanya x gi mkn SR..nti nk pegilah..

rasp said...

semalam i ot...
masa balik, SH ajak gak gi SR nie..
tapi tak gi pun coz dah too tired..
mood makan ke laut....
now i tgk food nie...
alamak nyesal tak gi hehehehehe..

NeenaAnuar said...

alhamdulillahh you dah makin sihat... SR memang bessshhh lahh sampai biler2.. :D

Softtouch [Hanim] said...

saya pund ah lama xmkn SR nie..sedapnya...suka air limau kasturi dia