Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 7, 2010

Nak cari samping jumpa artis pulak

Mr Y heboh nak cari bersamping lak tahun ni
kan main lagi siap dah dia nak pakai dgn baju melayu
satu suit
kunun2 nak sedondon dgn aku

Besenyer dia tak heran sgt yelah
selalunyer dia beli baju melayu jer
jarang dia nak pakai satu suit pun
lagipun kalau beli rugi...sbb selalunyer Mr Y akan pakai baju
tu pun jarang2 ...seluar tu mmg tak pakai ler jawabnyer

Masa ni dah nak dekat 1am
tapi mak aii org punyer ler ramai
bersesak2 ...pening kepala aku
aku kalu bersesak2 ni tak reti aku nak membeli

Mr Y dah rambang mata dok tanya aku mana lawa

Pilih punya pilih ternampak ler sorang artis betul depan kitaorg
Imran Ajmain
aii artis pun soping kat sini ka???
yang suara dia sgt ler sedap
ala yang pofular dgn lagu
"Seribu tahun"

Psst:Ada lagi sorang artis yang tak brp nak pofular..yang pofular pun hubby dia hehe

16 comments:

black_mel said...

tinggi btul imran ajmain tu..huhu..

dayangredzuan said...

imran ajmain turut ingin bersampin raya tahun ni...heheh

☆ lieya latif ☆ said...

AMBOI SIS...glamer hah..siap jumpe artis lagi..dieorg pun sibuk cari sampin kan....ingat soh manager jek carikan.....hihihihihi

Mimy Hamid said...

artis pun sempoi je leh soping tepi jalan..salute laaa

cha said...

besar tinggi la imran ajmain tu.tgk dlm tv cam tough2 je badan dia huhu

Softtouch [Hanim] said...

kelas sis...beli smping tmpat artis pun beli sama...:)

atty's said...

betui nak raya nie .bila sopink mmg ada terjumpa artis.kty aritu pun ada..jumpa gak ..

y@n@ M!B said...

ayah sy pon xsuka bli 1 set baju melayu..biasa bli baju je..hehe~

TopsyTurvyMum said...

aku tau lagu dia jer..kalau jumpa haram kenal ekekeke..

-NiD's- said...

renJong betoi imran tuh eh.....
dahsat nie sopIn skali ngan artis..ehehehhehe....

el said...

eh mn shoutbox posh..ilang ke..
lactacyd 1 ok
selamat ari raya posh
maaf zahir batin
yiharrrrrrrrrrrrrrr

Shu Shinju said...

wah...imran ajmain...hensem x dia?

AngahSayang2314 said...

ooo tue yg snap tue sempat lagi yerrr

Azmiezas said...

akak suka lagu dia, tapi x minat die..hehehe..

Selamat hari raya Dear..andai ada salah silap,..harap dimaafkan lah yer,..balik mana?..

qellissa said...

oo tu ke imran ajmain? nama kenal, lagu kenal..tp klu selisih bahu mmg x kenal lor..

Delimasari said...

rasenye 1 lagu je yg sodap di dengar kan posh,,,,,,,