Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 2, 2010

Mr Y suka naa dark choc

Aku tak suker sgt coklat tapi tapi suker
beli coklat...makan tu takler berapa sgt
sbb maniskan aku kureng sikit
tapi kalau anak buah aku mai
happy sebab dalam fridge penuh ceklat

Masa jalan2 time lunch kat LG Berjaya Times Square
ni kan ada promo raya
yang tak bess punyer
tak happening langsung
sini mmg tak terasa
bahang "raya" langsung

So ternampakla BERYL's promo
ceklat dia kan sedap
murah lak tu

Mula2 tak mo beli
tetiba dok tingat
yang Mr y merengek2
sibuk naa nak
ceklat tapi dia tak makan ceklat biasa
mau dark choc
lagi ler ngangada
kunun2 utk kesihatan
dark choc kat antioksidan
leh awet muda hehe

belila sebalang untuk dia...RM15 ajer
aku ingat kalau harga biasa RM18++

Mana buleh untuk dia aku pun mau gak
yang ni lagi murah 3's for RM11
tapi aku suker yang macam2 ni
dark choc aku kureng sikit
tapi white choc mmg fav aku
ni pun tak termakan tak habis apa lagi kasi charity
kat anak buah aku
sukala depa

Kalau buat hamper utk raya pun ok gak ni kan

Psst: Raya dah nak dekat ni mood nak keje & blogging pun dah kureng huhu

19 comments:

-NiD's- said...

wah sopin coklat nampak,...bak skit yg dalam balang tuh my pebret...ehehhe

y@n@ M!B said...

mak sy suka bli berryls ni..kilang dia dkt je kt serdang nunn..sekali bli mmg borong trus..arga kilang dah sah sah murah kn..hehehe~

sy pn dah mls nk keje ni..pk nk raya next week je pon..tak sbr ^_^

Alida Ali said...

Berry's tgh buat sale ke kilang dia area bangi...

m!da BucHuxX said...

betul tue,..
coklat baek tumk kesihatan dan boleh buat kiter raser bahagie...

Dee said...

suka choc with almond..sedap..

tiefazatie said...

ifa suka gak jenama nie!malaysia nie!hihi

Amni said...

tak de mood nak kerja... makin rajin plak blogging.. hehe...

makdara TERDIVA said...

aku mkn coklat yg ade kacang jer..yg plain aku x suka..tapi anak2 rebina aku tu haishhh! pantang nmpk coklat..

sok2 pegi langkawi, mau dorang memborong coklat jer....hehe

ieda said...

ermm kureng minat choc .. huhu selalu den jauhkan :))

Lady of Leisure said...

samalah kita suka white choc.. yg darkj choc tak suka sebab cam pahit kan

aLya said...

uish..bestnye lau pg raye duk meratah choc..

Mia Liana said...

hmmm nampak macam sedap...

Softtouch [Hanim] said...

sy suka coklat yg ada almond..sedapnya...

qellissa said...

choc beryls sedap tu..murah pon murah ye..nk pi gak lah kat sana..mood nak blogging mmg da lama ilang..x tau lah naper..huhuhu

AngahSayang2314 said...

eh suka choc ye.. bagus la suka choc angah tak suka

NUNU EERA said...

klu dtg rye nnti dpt mkn choc x??he2..

Eri-chan said...

nasib Mr Y mintak coklat je..kalau mintak mcm2 penin gak you nak cari..i suka gak coklat ni..kat ampg point dulu ada promosi..thn ni takdela..

Mimy Hamid said...

kat opis aku pun jual beryls...murah gakla cekelat ni

mummysyafie said...

dark chocolate ni mmg sedap. tapi kalau makan kena selang ngan air kosong...hihih..tapi suka cadboury lagi..