Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 2, 2010

Promo by RedMummy

Pagi2 ni meh cerita pasal kuih raya yang sentiasa menjadi fav aku
& Mr Y
Tart Nenas

Paling susah nak cari yang sedapkan
dek sebab teruja dgn promo yang dibuat leh
RM
Aku pun mau terai gak
takkan RM nak tifukan
kalau blogger yang promo baru aku percaya

kalau korang teruja jugak nak terai
leh pi blog tauke kuih raya ni
mylovelytart

Aku tak berani rasa so kasi Mr Y rasa
sebab dia ni tak reti nak hipo kalau tak sedap dia sound selamba ajer
pastu baru aku rasa mmg sedap lerr
itupun aku kedekut letak 5 biji ajer
kang tak sempat raya habis sudah
lagi 2 balang tu pun satu for my mum satu lagi for my MIL

korang nampakkan jem dia penuh
mmg tak kedekut langsung
ditambah pulak dengan kelembutan
& kegebuan kulit tart mmg sedap
kalau tak percaya cubala

Tart nenas ni bagus takde guna preservative
ada 50 biji
yang bessnyer harga sebalang cuma RM26

Lagi satu nak puji
service dia mmg terbaik
owner dia nama ayu siap tanya balik sedap ke tak
delivery pun bagus
takde charge tu
insyaallah akan2 datang aku nak ambil kuih2 yang lain
pulak

takdela macam some tauke kuih raya tu orang nak beli pun susah banyak naa songeh
nak deliver...pastu bila tak jadi
mulala merajuk...ko sebagai peniaga kenelah ambik hati pelanggan
betul tak

Psst:Thanks AYU for the good service...cuma kempunan tak dapat berjumpa dgn taukenyer ajer hehe

25 comments:

-NiD's- said...

unik tat nie...konform sedap

Amni said...

Fav mak saya jugak nih! tipa taun mesti ada ni.. tah nape saya tak minat.. hehe..

atty's said...

nampak menarik..
posh deal ngn ayu the sun ke..kalo dia..mmg baik org nya.

dilasarbi said...

hurm.. mesti sedap.. fav i..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun minat tat tau sis...tuk raye ni, sedar tak sedar lieya dah terorder 3 jenis tart....huhuhu....dah le sume tat nenas, tapi design lain2....halal laaa hahaahahahaah

makdara TERDIVA said...

i oder tat nenas dr my good2 frend..tiap2 tahun dia anta by hand :)..tak penah lagi beli yg org jual kt kedai2 tu sbb mesti tak sedap..

rasp said...

i pun suka tart sis...
tapi susah skit nak dpt tart yg sedap...
tu yang malas je nak order...
slalu my mom akan buatkan lebih2..
and bagi kat i hehehehe

Dee said...

taun depan baru nak try yg ni..sbb skrg beli kat blogger gak..tart gulung..sedap gak..RM20 for 50 tarts..

Rinna said...

Hmm..kalau Posh yg rekomen mesti sedap nie.. kena oder laa next taim cam nie.. :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka kuih tart nie..tp sy suka yg gulung punya...teringin...

~AmyLiana8886~ said...

nampak mcm best je..

Azmiezas said...

amboi..dah beli tart nenas..betul la kata Posh..memanh nampak penuh pun jemnya..memang tokenya x kedekut..

Izan Ishak said...

nampak rupa tart tu pun dah tau sedap sis...mmg susah nak cari tart yg sedap kan...nak buat sendiri tak pandai..hehheheh

fitria said...

wahh nmpk cam sedap je.. meleleh air liur nih.. :D

ikiqzana said...

mmg ler tiap2 tahun beli kuih tat ni.. x bole tidak.
mmg la posh, x kedekot org yg buat kuih ni jem tat ni bnyk..

qellissa said...

my fav tart....i lg suka tart camni dr tart gulung...now my fav tart gulung blueberry plakk..yummy tau babe..=)

ieda said...

nampak sedap tart nenas tuu .. sib baik anak2 dan den x minat sgt tart nenas nieh .. kalau anak den makan dulu .. mereka makan inti sahaja .. last2 skrg dah x layan .. hehhehe

y@n@ M!B said...

sy punya favvy pon kueh tart!! terbaekkk!! hehe..

btol la sis..sy pn ada try nk bli tart kt satu blog ni..asal emel lambattttt reply..1st time sy xkesah lg, maybe dia bz..2nd emel xreply plak...

so try sms kt hp...pon lambatttttt reply...kali kedua sms lgsg x bereply...perghhh..bengang²..skrg mls dh nk bli kt dia..klu dia sms nk ckp je cancel!! fadan muka sape soh xlyn leklok..huhu~

mazeermohamad said...

NYUM3!! saye nak! heehe!

ALoNa Cintamaniszlite said...

akak pun baru 10 tahun kebelakangan ni suka tart nenas..
kalo idak...mmg tak suka langsung. Suka pun sbb tgk somi akak ni suka makan sebok nak suap2 soh akak try gak. Last2 suka tart ni sampai skang. Tp kan..kalo jem ada taruk bunga cengkih tu..ermm...akak tak suka laa dek..huhu

Aliffiena said...

i like tart 2.. tp like the most almond choc..xsabo nunggu raye nih.huhu

AngahSayang2314 said...

bestnyer posh angah pun suka tart nenas sekarang nie susah nak dapat kuih tart sedap

Eri-chan said...

wah..i dah beli dgn org opis..tp i nye 50 biji RM30 la..mahal sikit sbb sedaps beno..org yg buat kuih tart ni masa bukan raya pun dia jual..tu pasal i sangkut..

Mimy Hamid said...

tart tahun ni mak aku buat jeee....hehe..sbb tak cukup sebalang rm50

mummysyafie said...

tart nenas no my mom nyer fav. betul tu, lepas senang berurusan ngan orang yang tak byk songeh kan. kiter pun rasa puas je bila jadi pelanggan