Klik Jangan Tak Klik

Friday, September 3, 2010

Kombinasi yang berbeza untuk berbuka

Update semalam punyer berbuka
dah takde modal ni
rasanye nak dekat raya ni letak gambo makan pun dah tak herankan

Apa yang ada apa yang teringin makan jelah time puasa
ni tetiba durian makan dgn nasi pun jadi sedap

Pastu elok sgt side dishes siap ada keropok
lagi...bertambah2 berselera makan nasi yer

Lauk fa Mr Y kari...kari
dia ni kalau lauk mamax suker jer dia

tapi aku tak lalu lak kari2 ni
ni lagi bess telur mata kerbau
letak kicap
mmg pembuka selera

Psst: Menghitung hari nak raya ni....happy weekend & happy shopping yer all



25 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

halamak sis, mr Y mmg boleh geng ngan i tau....peberet gaklauk2 kari or mamak nie....bertambah2 kalo dpt kih kih kih ...sis suke telor kicapkan...haaa leh geng ngan mia n mija heheheeheheh

-NiD's- said...

walaupun ada berbeza kombinasi...
still menyelerakan...
palin sedap teloq mata kerbau tuh haa....bubuh kicap gaul nasik...fuh, sedap woOOOo

LyNn HaMzAh said...

telur goreng letak kicap memang arr sedap...lebih2 lagi kalau makan dgn nasi panas...

Softtouch [Hanim] said...

haah sis..dah xheran dah kalu tgk mkanan nie..dah ujung2 ni sy berbuka pun simple2 jer..mood raya dah mari nie...

qellissa said...

so tempting...ada lauk kari, kopok ikan, durian pon ada?.lapar la weh..huhuhuhu

y@n@ M!B said...

kdg² mende paling simple yg paling best!! slmt hari raya sis!! =)

normi said...

wah!! durian.. nak nak.. kena pegi cari lepas ni la..

Mr feckry said...

seyes..sume best

atty's said...

adoi..baru kty ingat semlm ade beli kopok.ingat nak makan ngn nasi goreng masa sahur..leh terlupa lak .

dilasarbi said...

Ya allah sungguh menyelerakan telur tu tetiba tenghari2 mcm ni,,

AngahSayang2314 said...

tapi kalau tak ada lauk kalau makan telur goreng pun sedap apa..

Dee said...

yg simple2 pun sedap gak sis..

Azmiezas said...

wah..makan derian..best gak kan??..akak pun dah teringin dah ni..

NUNU EERA said...

xmcm tlur mata kerbau pun sis.. hehe..

noradzlina.kamdani said...

hmmm telo pun telo la...dh xde bende yg teringin nk mkn lagi nk wat camne

lily lotus said...

happy shopping too sis!

Eri-chan said...

yg ringkas tu jugak menyelerakan..i suka telor...stok telor wajib ade kat dlm peti ais..hehe

Lady of Leisure said...

ku pun suka gak lauk2 mamak ni memang buka selara lah hehe

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

Sarazaqea said...

Yang paling last, yang paling sedap... :D hehehe. Selamat hari raya :) walaopun lambat lagi nak raya :D

~ ( LayDee_N ) ~ said...

aiyooo sis... baru kol 6.30am... dah meliur tgk mknn nih. hahahhhaa...

FarEast said...

telur kicap mmg superb! haih ... terliur saya :P

ieda said...

waa sedapnya berbuka nampak durian tuu bulan poser nieh mulayan deyan jugak beb .. huhuhu den risau panas jerk ..

telur dadar .. huhu nampak sedap jerk .. den kalau bersahur .. telur wajib utk anak2 hhehehe

Mimy Hamid said...

aku bab telur tu favvy...layannnn..tp kari tak masuk tekak le

mummysyafie said...

wlp kombinasi berbeza..tapi kalau nor leh layan semua. esp bab durian tu