Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 3, 2010

Tepat pukul 6.30am

Tu dia tepat kul 6.30am
sampai la kami ke destinasi
yang nak di tuju...lege giler
hilang semua sakit montot lenguh kaki bagai

terus cakap dgn Mr Y
lain kali tak mo naik ketapi lagi ler
seksa betul
membebel kung kang dia buat bodo ajer

Kalu naik keretapi ke Penang..inilah stesennyer yer
Butterworth...
muka tak basuh lagi tu
terus gedix nak posing

yelah nak kejar Ferikannn
babai!!!!!


Psst: Actually ada a few gambo tapi cam tak jadi jer huhu

10 comments:

Eri-chan said...

dulu masa i nak masuk matrik kat penang nek ketapi gak...1030 mlm tiba 12tghr. mcm2 hal berlaku..tensen dowh...

Softtouch [Hanim] said...

wa...penang...i like....xsabar nk tau next up date psl penang....

☆ lieya latif ☆ said...

ohooooooooooooo sis akhirnyer.....pi penang rupenye...nasi kandar satuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heheheheeh....

mau tak kebas bontot naik keteapi kan...takpe sis...pengalaman tu sis...

Lady of Leisure said...

bestnya g penang nanti update lagi weh..

rasp said...

pergghhh baeeekkknnyaaa experience naik keretapi..
me last naik zaman skolah rendah kot...
punya la lama!!

Alida Ali said...

Rajinnya nak g honeymoon naik ketapi....nak kelaianan ke....

NeenaAnuar said...

bestnyer gie penangg! I dah lama giler tak kesana.. memang now nie dlm angan2 ade dah nie nak gie coti2 ke sana.. biler tu entah ler! hehehe...

ieda said...

bestnya beb ke penang .. musti banyak beli ole2 niehhh

huhuhu luper nak kirim FM hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang klu naik train..memang kebas vontot2 tue ..baru sampai ...

qellissa said...

nak g penang!!!x penah g penang..sian kan kat i..huhuhu