Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 4, 2010

Sini pun ada RAPID taw!!!

Sini pun ada RAPID tapi Penang punyer
aku ingat key ell jer ada
jgn tak taw...actually aku yang tak taw
org Penang depa dok heran apa
kan....yelah dah lama gak aku tak mai Penang
last mai Penang masa tu mana ada blog

kalu ada blog camnila habeh semua tempat aku tarah update
untuk my blog hehe
sori yer blogger tegar mmg camni
apa yg aku nampak confirm pale otak ni lajujer
nak blogging hehe

amik ko sampai rapid ni pun jadik sumber ilhamku
hehe

Actually kalau nak round2 Penang pun boleh naik bus ni
tapi kami tak naikla...
ramai tourist naik
Aku berlakon jab sebagai pemandu pelancong
KL punyer pun aku tak berapa reti nak naik
ni ler padahnyer asik naik keta tak reti naik bus

Ni eksen jer dekat bus ni
cantekkan..bukan aku ler tapi sunset kat belakang tu
masa ni baru jer sampai Penang tapi lum naik Feri
lagi....saja jenjalan nak cari minum pagi
Ni dekat stesen bus Pulau Penang

Lagi sejibik..ni pun tgh syiok posing tetiba salah satu bas yg aku tgh
bess jer nak pose maut tetiba bergerak
amik ko nasib baik
terkezut berok aku
sabo jelah

Psst:Tapi mmgla bnyk2 tempat aku paling suker Penang sebab apa tunggu lagi naaa
cek akan sambung entry yg lain yer

17 comments:

Softtouch [Hanim] said...

samalah kita sis..sy paling suka penang..wpun umah nenek asben kat penang tp xabis tawaf lg penang tu...

SURIA AMANDA said...

Lisa pun dah berkurun x naik bas...pas nih nak pi jenjalan naik ketapi mcm akak la..feeling tourist kan?

MiYOKO TACHIBANA said...

mai png ka???
sy pun tak penah naik lg rapid png tuuu..hihihi

-NiD's- said...

wah posh datang Penang..napa tak rojer..kalO dak blew bawak g makan tempat besh-besh...ahak'z

atty's said...

beshlah posh g penang..nak itut..

-NiD's- said...

ha lah anak jati penang nie....alalalala kalO habaq leh laa jmpak-Jmpak....eheheh...so, arituh p dak NIte market BT.FERINggi?? makan laKsa, pekena nasik kandaQ, pasemBoq, rojak toNGgek...ekeekke
ha nanti mai rojer na...insya'ALLAH ada kelapangan blew bawak posh round IsLand.....=]

aku_tiewa said...

amboi..sakan posing tepi bas na..hehehe

rasp said...

tak leh terbayangkan u terkezut sis...hahaha...tapi u terkezut mesti ala2 ayu gak kan....

y@n@ M!B said...

sy pon update je cerita apa² pon..janji kita rasa seronok bercerita..kan kan kan =)

Dee said...

a'ahlah sis..i pun suka penang..kalo pi jb mcm x tau nk pi mana..hahaha..

NeenaAnuar said...

suke ngan statement you yang nie...

"sori yer blogger tegar mmg camni
apa yg aku nampak confirm pale otak ni lajujer nak blogging hehe"

hahahaha... sama lah kite! kepala otak asyik berpinarr jerk fikirkan blog! hehehehehe.....

NUNU EERA said...

wah.. sis pu da smpi kt penang yg pening ni.. mmber ckp klu naik rapid better, leh g mna2 kite nk.. xla sesat mcm i ari 2..

ieda said...

dah lama haku x naik bas beb .. kalau naik skrg , entah x tahu mcm mana .. rasanya x merasalahh sbb anak2 dah besar kann .. masa biler lak nak naik bas ..

masa haku ke penang dulu , x naik bas nieh .. jalan2 semua ada pemandu pelancong dari IPK bantu sbb kebetulan ayah haku masih pegawai polis .. ehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rapid penang...xpenah lagi naik...selalu klu ke penang tue..naik keta jerk...xsempat nak feeling tourist..hahahaha..

qellissa said...

dengan bas rapid pun ko posing ea babe..by the way nak bgtau..i da dpt poslaju dr u..nice ler elo kitty tu babe..tengkiu..

Eri-chan said...

teringat zaman belajar kat penang mcm jakun naik bas mini hahaha

Shu Shinju said...

ya..mai penang pekena rojak tonggek best ooo... tertonggek2 pas makan rojak tu..hehehe...