Klik Jangan Tak Klik

Monday, August 9, 2010

Tak takut punn!!!!

Actually gambo yang aku ambil ni pun ciput ajer....
habiskan muzium ni katanyer muzium mainan
yang terbesar didunia...aku tak taula betul ker idak
tapi adalah masuk Malaysia Book of Records...

Meh kita layan character kartun seram pulak yer
serem ker????

Jaws....naper muka dia cam tersengih ajer
kat sini ada note "DANGER"
ada budak panjat sampai
patah tangan...excited sgt kot
sampai pentas tu pun boleh roboh...
hehe

tak pernah tngk citer ni bess ker
kalau tak silap aku ni dari filem
TIM BURTON...tajuk tak ingat daa

Tak reti nak buat muka takut sebab tak takut punnnn
bess lagi ada....terasa kembali di zaman kanak2
hehe

Aku nyampah dgn Chucky ni jaat ya amat
tapi kalu main kat TV aku tengok gak hehe

The Frakenstein....

King Kong....arrrgggh!!!!

Aku suke mumia ni....

Hollow Man......bess ooo jadi HALIMUNAN hehe

Actually masa ni masa tengah syiok posing tetiba
bateri kamera kong...adui hancur luluh hati
yerlah masa sampai kat hotel sibuk "berehat" sampai lupa nak charge
nasib baik dalam negeri ajer buleh ler repeat lagi
kalau over the seas mau nangiss huhu
so moral of the story
jangan lupa charge battery camera
walaup penat macamana pun
huhu

Psst: Jadi kalu aku pi Penang lagi Mr Y takde alasan kata dah pi tak yah pi lagilaaa....sbbnyer aku lum habis ambil gambo dgn character lainkan....hehe

6 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

cutenye dress u..i loike.. :)

i tak penah g toys muzium...selalu lalu je kt situu,, :(

☆ lieya latif ☆ said...

UIHHHHHHHHHHHHHH...yg ni versi seram plak yeak...bagus ar sis, kreatif...upload ikut jenis2 lak yeak....hik hik hik...

Softtouch [Hanim] said...

lengkap sungguh pic trip sis nie..sy dah tak payah dah pegi toy museum nie..he he he

wa...etrbaiklah alasan sis sbb batero kong tak sempat nk snap pic byk2..he he he

mummysyafie said...

kalau bwk wawan masuk sini confirm dier takmo masuk

Shu Shinju said...

posh cantik la...

NeenaAnuar said...

suke tengok u posing! cute betoi!! outfit pun cute jugak! :D