Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 26, 2010

Tak reti reti nak balik

Dah kenyangkan tak reti2 nak balik
tapi sebelum balik harusler pose kat situ dulu

Jangan marah I dapat sampul raya

kat pasu pun jadik...senang sikit aku bawak clutch
kepit ajer
kalu handbag kang leceh
lagipun clutch ni nampak kelass sikit
sesuaila kalau nak pergi dinner
senang nak letak atas meja & dibawa kehulu kehilir
tapi apa yang boleh diisi pun
bedak...handphone...camera & lipstick jelah

dah takde idea nak posing lagu mana
dgn lampu lip lap pun jadila hehe
buat ala2 tradisional sikit

Ni dekat air terjun pulak...Actually baju yang aku pakai ni sleeveless
tu yang sarung dn long cardigan nampak ler supan sikit
baju ni pun ada purple tapi tak tau ler naper mata aku tetiba terkenan
dgn kaler hijau ni
asik purple pun bosan gak

close up sikit yer sambil tahan napas supaya
perut muncit tak tersembul makan manyak oooo
hehe

Nak tau kat mana ada lagi last entry daaa

Psst: Tempat ni senang kalau nak solat dekat bawah ajer...tempat dia mmg bess sebab privacy sikit...takdeler ko risau pasal jem ke apa..

11 comments:

Shu Shinju said...

hehehe...kena sabar yer kawan2... posh masih lagi merahsiakan dimanakah ia...:)

atty's said...

kat mana nie posh ..tak sabau nak tau sgt nieh..

Softtouch [Hanim] said...

lamanya nk tau kat mana ni sis...xpe yg penting sis sgt cantik dlm gambar2 ni...

y@n@ M!B said...

harus tunggu next entry ni..mmg tgh cr pot buka pose utk lepak dgn kwn² =)

Delimasari said...

yer juga kat mana ni poshhhh!!!!

Mimy Hamid said...

kat mana...aku nk tau gakkkkkkkkkkkkkkk cepat la bgtau

Eri-chan said...

posh u mmg suka wat org tunggu2 tau..Prince Hotel ke?

NUNU EERA said...

owh kne tggu ye... okkey.. i tggu ni..;)

ieda said...

hahahahha sabar menungu niehhh

mummysyafie said...

berposing sakan u posh..tapi still tak taw kat ner ni. tak bleh nak agak la plak

NeenaAnuar said...

i loikkee posing2 camgitu.. hehehe... cantik tempat nie...