Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 26, 2010

kempunan nak rasa

Sabar2 dugaan berpuasa
ada seketol entry lagi tak lepas
kat mana tunggu!!!!
Marah2 batal poser kang
huhu

Ini antara makanan yang aku tak larat nak rasa dah
sebab dah full sgt
kalau makan gak ada yang meletop!!!!

tulah buffet ni kalau kaki makan mmg berbaloi

Section ulaman2 yang siap berlesung batu bagai
satu sambal or ulam pun aku tak sentuh sebab dok leka
makan lauk huhu

Kuih2 tradisional...yang ni tak kempunan tapi mmg sengaja eksen tak nak jamah
sebab alaaa bazar ramadan pun adalah hehe

Lemang....tak sempat nak rasa takper nanti tunggu raya
tahan dulu tekak tu
tapi nampak sungguh menyelerakan

Rojak Singapore yang ni patutnyer aku cuma
sedap ni tapi tak leh masuk daaa

laksa always be my favorite gak
pun tak dapat rasa

Ini pun fav aku...roti ala2 english
& sup rawan
entah apa sup rawan tu tah


Psst: Apalah menu berbuka hari ni yek

13 comments:

Eri-chan said...

sup rawan tu kan part tulang yg lembut..kalau wat sup mmg leh gigit-makanla...
wah byk sgt ye juadahnya..brp RM mr Y banjer Posh? hehehe

CikLilyPutih said...

rawan tu tulang rawan lah, ala species tulang yang selalu buat sup tu lah

Shu Shinju said...

sup rawan???? hehehe.. ingt lagu jer rawan..sup pon ade..hehehe...

NUNU EERA said...

masih menunggu ni.. hehe...

makdara TERDIVA said...

seb bek tak de isi dlm perut..law x, jenuh gak mengidam yg dalam tu nnti..hehe..

Lady of Leisure said...

ku pun kalau buffet ada jer lauk/makanan yang tak terambik sebab kenyang dok repeat yg ku suka makan je ehehe

Arief Arf said...

ni buffet kat mane?
berapa?
nampak best.
sup rawan tu bukan macam sup tunjang ke?
hahaha

x)

Just Call Me Bitt said...

hi, eh kite nk tanya menu sotong sumbat kat sime covention tu ada nampak tak? aritu terbaca2 mcm ade kalau tak de mcm malas jek nk p situ...dah mengidam sotong sumbat plak i nih...hehhehe

Mimy Hamid said...

huii byk nya menuu..meriah giler..

ieda said...

huh memang banyak giler beb makanan dier .. pueh ati nieh ..
sup rawan ?/ x pernah dgr nieh ...

Just Call Me Bitt said...

tak de erk...terpaksa la i cari tempat lain gituw.. mula-mula i baca kat invitation yg dia kasi terjojol mata i tengok ade sotong sumbat...heheh baru terhegeh2 tengok location... sib baik u dah tengokan... mesti tak de la tu kan... coz dlm menu tu perkataan yg pertama dia tunjuk... :)

mummysyafie said...

hahahha..paling suka part kuih tradisional tu. a'aa kan...kat bazaar pun ada

NeenaAnuar said...

awal2 dah dpt makan lemang ekk... hehehee.. best2...