Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 27, 2010

Bukan satu tapi dapat dua lagi

okklaa...udah2 ler tu mana ada rahsia
saja jer nak wat suspen hehe
kasikler korang ngadap muka aku dulu
hehe

Sorang jer jawab betul sisRasp
tapi takde hadiahla hehe
Ni mesti sisRasp
biasa kat sini
Buffet ni kat Sime Darby Park Convention Centre
located kat Mont Kiara
dekat dengan KLGCC
Kalu berminat leh ler call 03-20893799
book dulu yer kang nganga takde tempat

Tempat ni mmg bess sebab tak perlu nak go thru jem pakai

Buffet kat sini pun agak berbaloi
RM68++ ajer tapi makanan mak oii
tu pun ada lagi yang aku tak snap
bnyk bebenor

masa tengah syiok2 makan one of the chef datang kat kami
ingat kan nak suruh balik ker apa
yelah aku kan nonstop tak habis2 buat food testing
so terkejut sebab dia personally datang kat meja kitaorg kasi
complimentary voucher..
bukan satu tapi dua u...
Ingat nak guna untuk anniversary last2 Mr Y
kata tak syiokler same placekan
so maybe plan nak bawak in lawsla...

Masa nak balik baru nampak kat mana cik kambing menyorok
sian kat luar rupanyer
ingat nak masuk balik snap seganler pulak
dah ucap terima kasih bagai eee tak koser aku
I kan pemalu huhu
sampai kering cik kambing dilapah hehe

Psst: Sampaila ni aku dok tertanya kitaorg jer ke dapat or all the guess pun dapat...tp kalau kitaorg ajer alhamdullilah la makan free lagi hehe


11 comments:

Mr feckry said...

terdayakah untuk makan?

mama tisya said...

pernh mkn kt Halia ni cz dkt ngan opis lama time celebrates our projek team yg success and semestinye vendor blanje..hehehehe

wah best la dpt voucher free lg..leh mkn2 lg

Mimy Hamid said...

ok la kan sime darby berbaloi gak....reasonable la harga dia....

☆ lieya latif ☆ said...

ooooooooooo kat situ rupenye...tgk makanan sume mmg marbeles...mmg berbaloi2 harge tu kan sis.....

Eri-chan said...

tutup muka sebab malu salah teka!!
anyway dpt voucher lagi..bestnya mkn2..hehe

rasp said...

mmg berbaloi2 kan makan kat situ...
sedap plak tu...
i dah gi tapi masa tu tahap kemalasan nak snap...
so no pics no stori lah kan hehehehe...
aritu i dpt..so i pun curious gak, dia bagi kat semua org ke???
ghupa2nya u pun dapat ek sis hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

kat situ ruepnya..xtau tempat tu..
wa best siap dpt voucher...untung sis

Shu Shinju said...

wah... dapat voucher lg tu..bestnye... chef tu tgk couple korang plg cun..that's why la dia kasi..hehe...

ieda said...

den x pernah sampai layie beb tmpt nieh ... nampak ok jerk .. kalau org belanja nieh mana2 punn ok kann .. :))

mummysyafie said...

tak pernah lagi gi sini. tapi untung u dapat voucher percuma. kira berbaloi la berbuka kat sini.

NeenaAnuar said...

waaa.. syok tol u asik makan free nie! hehehehe...