Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 27, 2010

Berbuka dengan Dato'

Ada special invitation lagi
kali ni takde suprise2 dah
Kali ni aku berbuka kat
KLGCC (Kuala Lumpur Golf & Country Club)

Muka excited nak berbuka dgn Dato
Dato mana yer???
bulan poser tak leh nak mekap sgt
mekap lite2 jerlah

Inilah Datonyer..
tiap2 tahun
without fail mesti dapat jemputan
mula2 dulu malu2 kucing gak aku nak snap gambor bagai
tapi sejak dah jadi blogger tegar
hader aku kesah...depan boss & Dato pun aku ambil ajer

Kekadang sian gak dgn colleague yang lain
tapi nak buat lagu mana Dato invite selected person only
tolak kang kecik ati la pulak
bagus gak dapat aku buat entry untuk blog aku
hehe

Patutnyer kat dalam tapi entah macamana sbb ada lagi big group
dah booking so kami dapatla dekat pool
cuma panas sikitla tapi ada fan

Kalau sesapa berminat leh mai sini
Non Member RM65++
Kalu member RM55++
Children RM35++
03-20931111 ext 3622

Psst: Terasa cepat masa berlalukan dah nak raya......hehe




12 comments:

Eri-chan said...

mesti u disukai Dato' tu kan..if tak dia tamo ajak u...yg lain2 kalau kecik hati, ko ckp je~ada aku kisah? hihihi..bestnyaaaaaaaa..jeles.

ratusiput said...

wah bestla ko mkn tempat2 best...aku takde peluang lg.dulu cik kitol ade slalu gak.ni dh takde mls la...kat opis ade buat pun aku mls nk g...

Lady of Leisure said...

hehe aku buka kat sini last week, every year mmg akan buka kat sini sebab aku ngan husband suka lidah bakar dia heheh... bubur lambuk pun best... tapi yang famousnya kat situ lidah lembu bakar tu la.. yummy sangat..

Dee said...

rajin u pegi ye..tp kalo x pegi takut dato' kecik ati lak kan..

Softtouch [Hanim] said...

mesti sis ni special kan..sbb sis yg dpt invitation..untung sis..murah rezeki..

Mimy Hamid said...

dato' ni sapa...len kali suh dia ajak aku gak ek..hehehe..ko makan meriah aje

Shu Shinju said...

sape dato' tu??? wah..kepo ni...hehe..

ieda said...

murah rezeki dato tuu beb .. bulan2 poser nieh bagus sgt kalau buat makan2 mcm nieh :)

ieda said...

murah rezeki dato tuu beb .. bulan2 poser nieh bagus sgt kalau buat makan2 mcm nieh :)

ieda said...

murah rezeki dato tuu beb .. bulan2 poser nieh bagus sgt kalau buat makan2 mcm nieh :)

mummysyafie said...

dapat jemputan camni jangan tolak dear. sekali sekala berbuka ngan kekawan n kenalan.

makan kat pool lak tu..mmg best la

NeenaAnuar said...

menarikk kan makan2 kat area2 camgini.. nak2 kat belah pool! :D