Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 26, 2010

Dah tak larat dah

Kat sini korang jangan risau yer makanan habis
sebab chefs & staff mmg alert laju jer depa refill
so kalau larat makanla sampai pengsan
hehe

Pose terkedu sebab kurma belum habis
lagi dlm mulut
pastu nak baca doa berbuka puasa dulu barula afdalkan

Mana habis lagi cerita makan...
Ice cream goreng pun ada
tapi kene beraturla...

dah tak ikut turutan main amik jer apa yang nampak
dessert dia bnyk variety tapi aku dah pening jadi ambil yang ni jelah

Kebab pun ada sedap dia nyer inti..murtabak & lagi satu tu ayam golek
tapi pelik lawan dgn kuah kurma

Ni pulak yang goreng2...besenyer aku tak makan sgt kepok lekor kalau kat KL
except kat ganu punyer la...tapi yang ni sedapla pulak
lembut sebijik macam kat ganu
pandaila chef masak...

percayalah ini adalah meal aku yang terakhir

kuah dia bess terasa segala rempah ratusnyer
tapi apakan daya

perut aku dah penuh sgt & dah rasa nak muntah pun ada
jadi aku jamah sikit jelah
tengok muka pun dah taukan

Mr Y dah lama angkat tangan
tak larat dah


Psst: Nanti nak dekat habis baru aku kasik tau kat mana naaa...jgn mare yer batal poser kang

13 comments:

TopsyTurvyMum said...

best buffet kat situ..
nanti kasitau kat mana...lenkali boleh terjah:)

Mimy Hamid said...

menarik la food dia...teruja aku nak tau kat mana

☆ lieya latif ☆ said...

amboi sis ..jelesnye lieya...mkn2 byk2 camtu pun badan still solid molid....bagus tul, tak yah risau2 nak mkn byk mane heheeheeh.....

kalo mkn buffet ni mmg kene slow2, pastu kene ade 2nd round ngan 3rd round...masuk round yg ke 4 selalunye dah tewas mengah dah heheehehehe

atty's said...

lama dah kty tak makan ekerem goreng.

makdara TERDIVA said...

meriahnye juadah :)

Shu Shinju said...

sedap tgk aiskrim goreng tu...shu x penah makan lg.. ape rasa dia erk?

kat mana lah posh pegi berbuka ni...

sueanne said...

Itu je sis makan???.. heeeeeeeeeeeee.. pttlah slim melim je..hahaha

rasp said...

food dia mmg yummylicious kannn...
looks like cam kat SDCC je...

Mr feckry said...

banyak giler lu makan

ieda said...

heheh terliur aku tgk beb .. banyak makanan kan .. kalau makan buffet mcm nieh pueh .. mau x bangun2 dahh hehehe

Dee said...

tulahkan..bila berpuasa..rasa mcm leh sumbat suma..bila dh berbuka..byk tu je? rugi byr mahal2 ni..kalo murah oklah..berbaloi-baloi..

Delimasari said...

batal pose SIS ni tgk gambar

mummysyafie said...

nak aiskrim goreng tu..arituh takde la plak kat tropicana..