Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 25, 2010

Meh kita serbu

Meh kita serbu sementara orang belum ramai ni
punyala panjang buffetnyer dari hujung sampai ke belakang
lum kira kat luar lagi tu ada jugak

Ini section lauk pauk yer kot2 nak makan nasi...
ada nasi minyak & nasi putih
of course aku pilih nasi minyak
nasi putih masak kat rumah pun bley

Niler lauk pauknyer...ada gak burung puyuh goreng

Ini salad section
rambang mata tapi tak terdaya perut aku nak merasa semuanyer
but I like the presentation

Satay pun ada....tu pun makan tak habiss
alahai berapa cucuk ler sangat pun ko leh makankan

Section ais kacang masa nilah aku amik favorite aku jer
letak bnyk2 jagung, laici...longan..kacang

heaven ...kalu beli kat luar tak leh buat sesuka hati
bankrap tauke ice kacang hehe

Gulai Kawah yang sentiasa menjadi Pojaan Mr Y

ada kambing...ikan & lombu...aku amik kuah jer nak rasakan
sedappppp..Mr Y dah confuse yang dia amik tu kambing ker lembu
hehe

Kelapa jelly pun ada sebagai penyejuk tekak

Ini my favorite section heboh dok cari
"teh tarik" tapi teh tarik dia tak kickla pekat sgt tak suker
nanti sembelit...so minum jelah segelas
nampak tak air mcm air sarsi tu jgn tertipu yer air tu tak sedap
air grape mashemmm...aku minum sikit pastu terus tak leh telan

tamaknyer tak cukup teh tarik nak sirap bandung
hello aku amik untuk Mr Y daaa
kiutkan tempat air tu...kalu beli letak kat rumah pun bess ni hehe
tengok banyak kan air kitaorg...haus bebenor...

Psst: Yang aku tunjuk ni adalah makanan yang aku dapat merasa yer...nanti aku tunjuk food yang bukan kempunan nak rasa tapi perut dah full tak leh terima lagi huhu

8 comments:

zura@iwan said...

wahhhh...tgk menu2 tu tak thn eden....bleh smpi pengsan ni mkn...kahhhhh

Eri-chan said...

byknya makan posh...tak ke rasa mcm ular sawa je pastu..hehe...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya buk food..tp bak kata sis byk amnalah boleh telan kan..uis byknya air..bln pose itulah yg dicari dulu masa buka..

Shu Shinju said...

nyum..nyumm...sedapnye... rasa cam nak pi berbuka kat hotel lg la.. tp, parah la...hahaha...

Lady of Leisure said...

bestnya tang abc tuh, ku pun suka jagung lebih gak, kalau beli di kedai tak dapek buat gitu kan, masa buffet lah nak isi jagung lelebeh.. hihihi

Mimy Hamid said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwww.macam macam ada

ieda said...

hahahah x larat wehhh kalau makan kat tmpt mcm nieh sah2 x akan habis nyer...
kalau x pulun habis2an sayang lak duit bayar kan .. heheh pandai tul org otel2 nieh .. sajer jerk masak banyak2 .. kasi kita rasa serba salah nak makan banyak2 hahahah

mummysyafie said...

banyak pilihan air kat sini..yang penting pink kaler ada gak..