Klik Jangan Tak Klik

Saturday, August 28, 2010

Suka pakai cekak pulak

Jangan tak tau semenjak dua menjak ni aku berkenan naa pakai cekak ala
bling bling cam gini
yang bessnyer kalau batu2 tu jatuh or hilang korang siap boleh pi
kat amoi tu kasik letak balik FOC taw
tapi dia ada advice kalau nak tahan lama & batu tak jatuh
letak pengilat kuku tapi aku belum ler try lagi

kalu ikutkan aku memang tak suker pakai cekak
sbb nanti rambut jadi tegang gitu
tapi kalau nak pakai cam gini harus le pakai
ala2 princess gitu
tapi up to korang rambut aku mmg tak leh nak cekak yang sauk terus dari depan
tu sebab aku kena pakai camni
aku suker sbb dia ala2 pin bila letak kat kepala

rambut aku ni pulak jenis halus sgt kdg teringin jugak nak pakai hiasan yang macam klip kat
kepala tu tak boleh sbb dia akan melurut terus jatuh
tu sebab buat sanggul tak pakai klip mesti tak jadi punyer
cekak ni pun kalu buat sanggul pakai lagi cantek
ala2 crown gitu hehe

My new earring...nampak simple tapi rege mak aii aku boleh ler beli dua pasang lagi kot
tapi dah amoi tu dok kata ini brand baik from
korea..nak tak nak dah berkenan bayo jela
actually ada rantai sekali mmg cantek
tapi mahal sgtla tak sanggup aku nak over budget semata2 nak berhias
kalu emas tak per gak
sesak leh gak gadai
hehe

And paling aku suker rambut curly cam gini
kalau buleh menten jer camni kat bess
dah basuh straight ler balik

kalu korang perasan aku mmg tak pernah ikat rambut
getah tu jauh sekali sbb aku tak suker nanti rambuk boleh rosak
kalau panas sgt pun aku prefer pakai hair klip

Psst:Selamat berbuka

9 comments:

Mr feckry said...

cool la

J.L said...

ohh i suka ber headband gitu. ala2 letak aja atas kepala...hehehe. rs cam extra sweet gitu ;)

daboo® said...

nice one. but i love wearing those with a huge flower or ribbon on top of it. ;)

Lady of Leisure said...

rambut curly tu nampak sexy kan lelebih lagi kalau ada colour skit fuh..

~AmyLiana8886~ said...

comel......

ieda said...

beb cantik2 .. sweet jerk ngan hang .. heheh nieh jeles nieh .. nak pakai jugak lahhh .. tapi rambut den pendek uhuhuhuhuh

Eri-chan said...

u pakai cekak ke, tak pakai ke, rambut lurus ke curly ke..u mmg cantikla....

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah cekak tu...nk cr mcm sislah..supaya sy pakai secantik sis...he he he

NeenaAnuar said...

suke! really nice ur hair do... and cekak tu pun cantik jugak dear.. sangat sesuaii.. :D