Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 10, 2010

Rugi org merajuk ni

Nak taukan naper aku monyok ajer masa breakfast tu
meh sini nak citer
tapi ni dah ok lepas kene pujuk...
last2 aku menang gak yeye
cuma rugi tang malam ajerlah
nasib baik pra honeymoon kalu tak rosak program
habeh masing2 jual mahal
huhu

Nila salah satu sebabnyer bukan sebab utama yer
dah ler dari key ell lagi aku dah berangan2 mau repeat balik
nak tengok band filipino ni
last2 cancellll!!!!

habeh dah dua2 merajuk & keras kepala
dua2 pun melepas
padan muka2 dua..lain kali merajuk lagi
aaaah tak kira lepas ni mau pi Penang lagi


Penyebab utama merajuk cam nak rak tu kenapa yer???
& kenapa takde gambo nite market yer
sebabnyer yelah Mr Y buat hal
masa nila perut dia nak sakit
aduii potong stim betulller

last2 tak habis soping lagi terus kene balik hotel
tu jer sebab aku merajuk
gedikkan....

tapi bila pikir2 balik aku ler yg salah
sibuk nak soping padahal dia dah tak sihat

Mr Y nyer perangai lak kalu dia tak salah jgn harap ler dia nak pujuk

Okla..lum habis lagi tapi citer kat Penang habissslaaa
walaupun ada sedikit kung kang...tp alhamdullilah semuanyer berjalan dgn lancar
walaupunnnnn

biasalah kan aku ni nak semua perfect...
tapi mana2 vacation kitaorg p mesti ada slack punyer
tak pernah la perfect 100%...
tak kira ler honeymoon ker...pra ker
gado2 tu mmg mesti ada dalam itinerary
walaupun tak diundang huhu
tapi gado2 manja yer bukan gado huru hara tu hehe

Merajuk jgn lelama yer....
tapi aku pun tak tau camne aku leh merajuk lama2 yer...
masing2 nak tunggu pujuk


Psst: Tapi bila ingat balik kitaorg mesti gelak2 balik...b laaa....syg laaa...biasalahkan gado2 baru bess huhu

14 comments:

Hariz said...

gaduh2 tuh ntok manje2 kan? hehehe
bknnya nak gaduh sangt pun
nak manje je :P
hehehe~

makdara TERDIVA said...

nak gaduh2 manje dgn sape lagi kalau bukan dgn suami sendiri ye tak??

tapi komfom malam terus baik..lalalalalala.. =P

Ogy said...

gadohh tu tak best..tp proses lepas gaduh tu yg best..hik2....

ratusiput said...

cik kitol pnh pujuk aku...buatkan aku nasi goreng pataya pastu atas dia...dia tulis i luv u ngan sos cili...ehehe...kelako pun ade!

Softtouch [Hanim] said...

sekali sekala gaduh2 manja xpelah..lg mengeratkan perhubungan tu lg sis..

mrs.ecam said...

perghhh rugi2...majuk time mlm sowang ngadap kiri...sowang ngadap kanan...bek cpt2 settlekn hal majuk sblm mlm...eh gedik tol la...hihihihih

Lady of Leisure said...

jangan majuk2 posh hehehe... balik naik apa posh?

TopsyTurvyMum said...

alerr...gado2 manjer gitu biaser ler kann? hehe..
part makan2 hang, aku paling suka...meleleh tengokk wooo..
kalau balik aku nak heret laki aku gi Penang gak ler...lama giler tak gi sana..

Dee said...

lepas gado terus rapat balik..kan..hehehe..lenkali bole pegi penang lagi..naik flight ke..baru puashati..

Mia-Ina said...

jd asam garam rumahtangga...gaduh2x manja tue posh..

☆ lieya latif ☆ said...

biase latu sis...mane ade tak gaduh2...sure gaduh2 punye....gaduh2 manje auuwwwww...bertambah2 mesra gitu pastu heeheheheeh...

mummysyafie said...

takpe dear..merajuk² manja harus ada gak. lepas merajuk tu..leh jadi bertambah mesra

Shu Shinju said...

gado2 manja...hehehe...sweet la...;p

NeenaAnuar said...

hahaha.. biasa tuu.. I punn.. tiap kali pegi holiday.. tiap kali tu jugak lah akiviti pergaduhan manja + gedikk akan berlaku... hehehee....