Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 10, 2010

Makan puas puas

Nak ucap tahniah pada rakan blogger
PURPLELICIOUS kerana selamat melahirkan baby gegirl
nyer semalam pada pukul 2.45pm
tahniah beb I'm happy for you
Ini betul2 hadiah ramadhan
bessnyer dpt baby

Breakfast
kat Bayview mmg tidak mengecewakan
banyak choices
Keneler makan kenyang2 sebab takde lunch dah lepas ni
nak rushing balik yela kalu naik kereta leh lenggang2 lagikan
huhu

Mulakan dgn tulur....Aku tak amik Mr Y yang asal breakfast jer mesti mau tulur
for "energy" katanyer hehe
aku suke nganga ajer rasa sikit oklaaa tu
besskan kalu kene suap

Awat rentung ni...tp aku mmg suker yg ala2 rentung gini
bila sapu jem & butter rangup & sedap
ada org tak kenan yer

Noodles ni pun sedap
Mr Y siap tambah bnyk kali

Naper yer coffee ke tea
hotel punyer mesti sedap
kopi cap apa depa pakai yek?

One of my fav miso soup...jarang aku breakfast hotel ada serve soup ni

Puding roti ni pun sedap gak

Pastry yang sgt2 sedap....tapi masa ni aku makan cuit2 ajer
Mr Y bising naper amik kalau tak habiskan
eeee suka ati akula kan all being paid
tak habis nak buat lagu mana
menjawab gak tu....lepas tu mintak ampun balik huhu

taufu fa pun ada...

Nak tau naper muka ala2 suam kuku ni
merajuklaaa apa lagi...Mr Ylaaa huhu

Psst: Penang punyer cerita ni kene marathon sebab nak habiskan sebelum PUASA...layan jela yer

7 comments:

Mr feckry said...

weh lu breakfast kat mane tu

☆ lieya latif ☆ said...

bekpes kat hotel mmg syok....kalo kene ngan menu2yg kite suke, adoi memang dok ulang alik pi amik nak penohkan meja heheheeheh.....

Softtouch [Hanim] said...

meriahnya brekpes sis..mcm2 ada..paling suka tau foo faa tu..betullah sis, dah byrkan balun lah..

merajuk ngan mr y?nak kene babap mr y nie..

rasp said...

bekfas hotel mmg byk choices kan...
kkdg rasa cam tak tau nak amik apa..
tapi i pun suka roti yg toast ala2 rentung skit...
baru rasa sedap krup krap krup krap :)

mummysyafie said...

congratulation to puan purple kita..dah bersalin dah dier yer. patut semalam takde n3

kalau bekpes kat otel..kena 3-4 trip.hahaha...

Eri-chan said...

majuk muncung molot ya...

hahaha, takpela kan nak memanje..hihi..

best ar u mkn mcm2...i suka hotel nye menu bekpas..mkn sampai lunch takyah mkn dah

NeenaAnuar said...

wah! jarang hotel served tau foo fah as one of the dishes! :D