Klik Jangan Tak Klik

Sunday, August 15, 2010

Rezeki 1st Ramadan

Ni yang aku suker kalau shopping kat JJ aka Jaya Jusco
tapi la ni CS tu kata dah tak leh check point online
depa hanya akan send SMS & kita pulak kene pi collect the rebate voucher
JJ la ni pun dah siap pakai "numbering"
sempatler nak pi soping sementara tunggu giliran
jgn sibuk shoping terus terlepas

mamat ni tgh dok issue my voucher
punyala lama macam la voucher aku dapat tu ribu riban

Jadiler saper nak kasik voucherkan
pastu aku siap ambik
catalogue baru senang nak tengok
mana shop yang sign up dgn JJ
leh collect point
yang bessnyer voucher JJ ni takde expiry date

Perasan tak entry sepanjang Ramadhan takde muka aku enterprem kat blog
mana lak pi Posh ni
Mr Poposh pun dah lama tak enterpremkan
puasa ni aku cool down sikit hehe



Psst: Simpan dulu voucher ni kumpul bnyk2 hehe

9 comments:

y@n@ M!B said...

lama xdpt voucher JJ..tp shopping kt JJ mmg best tmbh² time sale..fuhh heaven! ^_^

Eri-chan said...

i punya point tak sampai 1000..haha tak dpt tukar voucher, tp i dpt buku kupon sempena besday hari tu...mana tah i letak nak kena carik balik..hihi

Lady of Leisure said...

haa kumpul2 boleh buat shopping kat nak raya nanti hehe

mummysyafie said...

nak redeem lak la pas ni. leh wat tambahan shopping raya

ieda said...

waaa best nieh beb .. x rugi shoping di JJ .. selalu hargai pelanggan :))

rasp said...

i pun suka dpt voucher JJ coz takde expiry date...
bila2 masa je leh gi redeem..

ALoNa Cintamaniszlite said...

Org tepen kalo nak gi JJ..kena gi Ipoh, hmmm

qellissa said...

wah rm 30 voucher..bg i sekeping bleh tak?hihihi

NeenaAnuar said...

waaa.. best2.. dah lama I tak dpt voucher JJ camgini... :D