Klik Jangan Tak Klik

Saturday, August 14, 2010

Cuci perut bagus ni

Kan ari tu aku pi Penang
citer pasal kuah rojak
nila dia kuahnyer
mahal sikit dari yang biasa tu
RM4 takleh diskaun sebab
Pakcik tu dok kata sedap so aku beli

Takpela kot tak sedap lain kali aku tak beli dah
macamla aku selalu naa pi Penang pun
tapi yang ni memang bessla sebab kuah rojak tu siap ada kacang
nyesal beli satu...
aku adalah beli kuah rojak yang 3 sepuluh hengget tu
tapi tu semua aku kasik my family...

Lepas Terawikh harus kebulurkan jadi apalagi meh ler layan kuah rojak
dgn jambu batu seedless dgn jambu madu
sedap sgt...

Berbuka kat mana yek hari ni...aku berbuka luar
nanti next week update yer



Psst:Lain kali pi penang aku mau borong kuah rojak ni banyak sikit...sebab confirm sedap

12 comments:

-NiD's- said...

kuah rojak MAKBEE lagik mables....KACANG BESALut.. RM 3.00 satu box..sok,sok ni kalO mau habaq...ehehehe....

Softtouch [Hanim] said...

sy kan sis rojak buah tak suka..tp sy suka kuah rijak dia tu..kalu ratah mcm tu jer mmg sedap...:)

rasp said...

slalu i beli yg Mak Bee nye...
bebila balik sana, leh cari yg nie plak...

y@n@ M!B said...

kuah rojak mmg payah nk cr yg btol² sdp kn..tp klu dh dpt tu rasa hari² nk mkn rojak..huhu~ =p

black_mel said...

yup2..kat kedai mana tu?sebab ada jgk yg x sedap...

kulop ludin said...

haih.. udah terbaca pasei rojak nie..
udah meleleh ayor lior teman..
kena cari jap lagi nie!!

mummysyafie said...

kalau i makan rojak buah ni, kena pilih buah dulu..hihihi...yang masam2 tak mo, nanti semput datang..

mak ai..kecur air liur pepagi tengok pic rojak

ieda said...

wawawa beb .. xtahan nieh rojak nieh .. cicah mempelam masak atau mempelam lemak nieh perghhhhhhh .. waduh2 ..

SURIA AMANDA said...

kalau nak pi penang lagi jgn lupa mention sbb leh kirim ahahahahaah...

Ms AiReEn MoHd said...

haah weh rojak MAKBEE terbaek yg penah aku rase so far...emm dap nyerrr colik ngan jambu or mangga

NeenaAnuar said...

I suke giler ngan kuah rojak camgini.. tapi nak carik yg sedap tu memang payah kan!

Shu Shinju said...

ya betul..kuah rojak MAKBEE is the best..