Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 20, 2010

Nak buat tudung pun boleh selimut lagila boleh

Suker taw Mr Poposh dapat new towel
Aku dok cari gambo cat tak jumpa
so yang ni pun oklaaakan
janji ada gambo bear
bear tu pun lebih kurang si Mr Poposh ajer

Buat tudung pun boleh...dia ni ko buat ler apa saja dia tak marah
dia ok ajer

Alimkan I.....hehe
buat selimut lagi syiok
tapi Mr Poposh tak yah selimut dia ada original selimut

Bila tengok Mr Poposh pakai camni ada kebenarannya
mesti yg pakai tudung ada buat camnikan
kalau dah betul2 emergency ini refer pada yang betul2 bertudunglaa
ada tu jenis tak kisah sgtkan
asal ada org datang ketuk pintu ker kalau tak sempat capai tudung kepala
tuala pun jadi...janji dia tutup kepala dia
tuala pun tualala hehe

Muka setim kalau dok belai2 cam gini suker sgt
lepas tu urut kat tengkuk lagi ler suker

Apa lagi landing time...

tapi kalau buat tido lagi sedapp
zzzzzzz

Tapi kalau dia nampak aku bawak towel nak mandikan dia...
dia dah cabut lari..
tetiba jer hilang...
sabo jerlah..penakut mandi...
pastu kalau nak mandi kene air suam2 kuku
...air sejuk siap ko dia jerit satu rumah hehe

Psst: Esok cuti yeeehaaa...dua hari berturut2 aku makan kat luar...tapi yang satu tu kene masakler hehe



12 comments:

y@n@ M!B said...

yehaaa...slmt bercoti sis! =)

Eri-chan said...

poposh tdo comel..mak ai perut dia.....hehe
cuti best kan...walaupun 2 hari..

Softtouch [Hanim] said...

comel je poposh...mestilah dia rela jer sis buat apa..kang dia lari2 mau dia xdpt mkn..he he he

selamat bercuti sis...

Dee said...

poposh ni kalo tengok real mesti besor dan gebu..

NeenaAnuar said...

hahaha... memang poposh sangattttt sempooiii.... leh jadik model bagi pihak tuannyerr... cute betoii lah si poposhh niee.. rasa nak ngomol2 jerk dia! hehehehe...

Zezebel said...

Kiut and comel kucing. Hehehehehe....
Dia memang suka tidur dengan tuala ke?

mummysyafie said...

cantiknya bulu tu dear..kalau la boleh bela kuching ni, lama dah i beli tuk kids

wikend gi mana? enjoy ur wikend dear

Lady of Leisure said...

baiknya poposh... buat apa pun tak pa ek kat poposh.. hehe

ieda said...

hahahhaha cute tul mr poposh nieh ... rajin tul bos layan poposh haaaa .. mana lah mr poposh x cayunk kan mu beb ... :))

NUNU EERA said...

poposh pun tkut air ke?? klu mcm 2 suh die mandi wap jela..hehe..

qellissa said...

comel sey poposh ni dpt tuala...ngeee

Mimy Hamid said...

comel nya shelimut dia.......