Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 19, 2010

Mr Poposh pun mau celebrate sekali

Kan masih dalam mood anniversary
tak habis2 ker..yelah selagi tak celebrate betul2
so just buat small celebration
after berbuka puasa

Ingat nak celebrate betul2 tapi bincang punya bincang better tunggu after
rayala...sebab mood puasa lagi kuat dari nak feeling2 romantik hehe

so just suprise beli kek secret recipe
satu untuk aku
satu lagi untuk Mr Y
dia mmg prefer cheese cake

pastu aku punyer kek yg baru tu strawberry marshmallow cheese
sebab gambar yang aku ambil tu dalam gelapkan
nak romantik kene lampu malap2 sikit

lagipun bulan puasa mood aku nak bergambar pun ada kureng sikit
tak taula naper
tp aku mmg kureng sikit dgn cheese ni so makan sikit ajer
buat syarat..aku prefer carrot cake
tapi dek teringin masa tngk kat blog
DEE tu yang cuba

So si debab ni pun mau joint...ngekor je mana aku pergi..
tengokla tangan dia tu dah macam anak rimau
gebu ajer
kalau kene lempang sedap ni hehe

Pantang jer ada benda bergerak mesti alert punyer
happy sgt ni this week asyik makan wet food
dry food dia dah habis nak pergi beli kene tunggu weekend
sbb kedai tu jauh...sabo jelah

Psst: Insyallah ada masa aku blogwalking sebab aku pun tak tahan rindu nak jengah blog u all hehe






20 comments:

zarin said...

comel la mr poposh ni
anyway hope its not too late to wish u happy anniversary dear!

Hariz said...

Cheese Kek..
My Feberet....

New Entry Prof-Hariz
Ayie Tak Puasa Tapi Nak Raya.

ratusiput said...

happy anniversary tuk ko ek... :)cibukkkk je poposh!

☆ lieya latif ☆ said...

KEHKEH KEH .....mr poposh pun nak join sekali yeak....sibok jek budak bam2 ni kan sis heheeheh

lieya dah try kek baru tu...mmg sodap.....

Softtouch [Hanim] said...

wau..romantik..malap2 tu...oklah tu sis seslice sorang satu...itu pun cukup kan..janji ado kek...yg penting ingatan n doa utk kita...

poposh punya jari tu mmg gebu...

rasp said...

candlelit oooooo :)
a'ah bulan2 posa nie rasa cam kureng skit nak beromantika d'amour ek sis...
i pun sama *ihiks*...
takpe lepas raya nanti celebrate all out k :)

NUNU EERA said...

beznye dpt clbrate anibeseri byk2 kali..;) jeles dicini..

Azmiezas said...

Besarnya tapak tangan Mr.Poposh..gemuks gitew..mesti mommynya rajin bagi makan..

y@n@ M!B said...

sweet la sis ni...

dh lama xmkn kek secret recipe..kek baru tu mcm menarik..harus try ni ^_^

makdara TERDIVA said...

geram tengok si poposh tu.. :)

makdara TERDIVA said...

geram tengok si poposh tu.. :)

fndrocka said...

kucing aku nak berbuka sama..padahal dia bikan puasa pun

Mia-Ina said...

dah lama x tgk mr poposh

dayangredzuan said...

sedapnye kek

Dee said...

i pun x brp makan cheese kek...tp strawberry marshmallow tu menawan tekak dh posh..hahaha..

mummysyafie said...

kek tuk berbuka pun ok gak kan. ihihih...teringin la plak tengok pic kek ni.

takde mood nak amik pic ke time puasa..nor lak takde mood nak berheels gi opis. ntah naper tetiba maca alergic

ieda said...

wawaw eppy enibesary beb ...
poposh musti lah xcited .. dia doakan jugak tuuu hhehehhehe

Lady of Leisure said...

second last pic poposh tu saling tak tumpah macam arri.. hehe.. tengok arri ingat poposh tengok poposh ingat arri.. ;)

NeenaAnuar said...

beb.. sedap tak kek mashmellow tu? I tak penah try lagii lerr... nak kene pi try nie! huhuhu....

Mimy Hamid said...

SR aku tetap setia ngan cheese cake...wlu cake lain ada.....hehehe