Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 4, 2010

Syarat dilonggarkan

Commercial break dulu naaa
nak update penyertaan untuk
POSH76 GIVEAWAY ANNIVERSARY
2010
dulu yer

Aku nak longgarkan syarat penyertaan yer
memandangkan ramai yg malas nak mengarang
korang boleh ler hantar penyertaan
dgn gambar berkaitan anniversarry
so storyler sikit pasal gambo tu


so far dah ada 2 penyertaan
dua LULUS
tapi cuma sorang jer yang LULUS
dgn CEMERLANG
iaitu

MakDaraTerdiva

yang sorang lagi lum lulus betul

MamaAfzal

belum LULUS pun bukan sebab
apa cuma tak TAG at least
satu blogger untuk buat tu ajer

GOOD LUCK to u all
sonang ajerkan...ikut suker korang ler nak buat lagu
mana...


Thanks yer sebab sudi memeriahkan GIVEAWAY ni
&
kasik komen untuk my 1st GA ni yer

Psst:Please check it out depa nyer blog yer...kalau nak tau camno depa buat....hehe

7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lum sempat nak karang la..nanti aku karang special tuk giveway nie..

rasp said...

bagus la u nie sis...
ikhlas tul GA u...
membuka more peluang utk penyertaan!

NeenaAnuar said...

I tengah dok draft entry tuk GA u nie... since leh letak gambo.. harus I tempek gambo sekali! hehehe...

qellissa said...

yay..nak masuk lah GA ni babe..nt i ltk gambar anniversary..hihihi

ieda said...

hermmm good2 akhirnya terhasil 1st GA .. semoga meriah dgn banyak penyertaan .. ( huhu memotibasi diri utk menyertai heheh )

mummysyafie said...

alamak..dah ada peserta ke? ni yang buat gigih nak cari idea

umi_e said...

Semoga tambah banyak penyertaan :)

All the best kepada para peserta ya...

*Kak e pasti failed so awal2 dah tarik diri hehehehehe ;) tapi akan terus berikan sokongan!