Klik Jangan Tak Klik

Friday, August 6, 2010

Dalam bilik ayak pun jadi

Takde apa2 yang berlaku kat dlm bilik ayak yer
saja mau tunjuk apa yang ada tu ajer
hehe

Opps ada yang bertanya kat entry ni
mandi & tidur & paham2 sendirila yer
meaningkan kita org dah penat seharian
so lepak ler kat hotel dulu...so lunch kita org dah lambat dah masuk tea time ler jawabnyer
Yang lain tu org dah kawen mesti paham punyer
anak dara jgn masuk campur naaa
dah kawen nanti baru paham itulah seronoknyer
kawen hehe

Dah sambung balik
citer dalam bilik ayaq
Aku mmg suka jer collect mende ni semua
buat semak kat rumah
tapi kekadang bagus gak
kalau pi mana2 boleh pakai
balik sebab dtg dgn size yang kecikkan
Shower cap tu aku bukan suker kumpul tapi senang kat rumah
kalu nak buat hair treatment

Yang tak boleh tinggal jugak....
berat ker banyak ker aku tetap bawak
hehe

bath tub....syiok ooo berendam dlm ni
ditemani buih2 sabun...tapi gambo aku berendam takdelaaa

Actually aku plan gak nak photoshoot
katanyer dalam bath tub tapi sebabkan buih tak tebal cancel huhu tau tak camner nak kasik buih tu tebal share sikit hehe

gambar candid seketoi ni adalaaa
tengah check ayak panas...mau mandi daaa

Nasib baik ada hairdryer kalau tak hairdryer
sendiri aku hangkut

kalau nak taw aku kalau blow rambut mmg guna jari ajer
aku tak suker sgt guna sikat
so nanti rambut akan jadi natural curl

Psst: Lepas ni baru nak pekena nasi kandar naaaaaaa










15 comments:

Azmiezas said...

mandi sama-sama best kan??..hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun sama cam ko..suka kutip mende dalam bilik ayaq tue..ahhahaha oppss nasib baik xda gambaq dalam bathtab..kot x...ketumbit mata i taw.. :P

diana said...

bilik ayaq cek oi..
bukan bilik ayak..
haha...

ratusiput said...

mende kite dh bayo mmg kena amik.aku pun ske collect cume aku jarang long distance...biase kdg2 tu ngan towel yg kecik2 aku songlap skali.ade cop hotel kan..ehehe...jahat!~

Shu Shinju said...

shu pon suka jgk kumpul benda2 tu bila stay kat mana2 hotel... mangkuk kerang tu pon angkot skali ke?? hehehehe.....

mummysyafie said...

menyesal potong rambut arituh...kalau tak boleh pakai cara u ni posh.

Eri-chan said...

hihi kawen best eh..hihi

elly said...

Tips bagi buih banyak kenalah letak sabunnya byk2..tak leh komen byk2 sebab belum masuk kategori tu lagi...hehehehe

Lady of Leisure said...

kemain tajuk aku ingat jadik apa lam bilik ayaq tadi..
:D

noradzlina.kamdani said...

lin pun kdg2 amik gak yg kt hotel tu...siap kdg2 ngedeng (mintak lagi) kt housekeeping he he he bknnye pkai pun, bg kt adik2 klu blk kg...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka jgk kutip2 dlm bilik air mcm sis..ala baru nk tgk sis mandi buih tp xde plak pic nye..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

betol tu sis..tu ar nikmat kawin hik hik hik...

eh kite same sis.....tetap berangkut segale khazanah dlm toilet tu.....lieya plak suke collect shampoo or body shower ...penoh jek kat toilet umah nie...org dtg tgk kan..sume ckp oiii byknye ko mengumpul lieya hahahahah...wat suke2 heheheheehehe

sori ar sis, byk tetgl cite sis...baru ade kesempatan nak layan blog nie.....

black_mel said...

nmpk menarik...tp mcm mahal jer..

ieda said...

leh tahan bilik dia erkkk ada hair dryer .. :))

NeenaAnuar said...

en. teman punyer favourite dok kumpul all amenities from hotel! skg dok menyemakk gak kat dlm umah I... hehee..

tips... kasik kocakkk air ngan sabun kuat2.. insyallah berbuih! hehehe... :D

Fuhhh lega... akhirnyer I khatam kan jugak blog you! huhuhu...