Klik Jangan Tak Klik

Saturday, August 7, 2010

Ala Kasssimmmmmmm

Kalu nak taw tiap kali kami mai Penang
mesti tak jumpa restoran ni
samaada sesat atau aku terlupa nama pun ada
Ni mai lagi pun sesat dok pusing berapa kali kat Penang Town

La ni pun kalu tanya aku macamana nak pi
aku pun dah tak ingat dia nikan agak tersorok sikit
habeh dtg sekali sekalakan

tapi walaupun member dok kata sini sinun sedap
aku tetap akan cari
"KASSIM MUSTAPHA"
tak taulah
tekak aku nak kassim gak
hehe

Banyakkan lauk dia...rambang mata aku dibuatnyer

Tengok udang2 tu besar2 kan
sedap ni tak sabar nak pilih lauk
nasi ada 3 jenis nasi...nasi minyak
nasi beriani & nasi putih
aku campur nasi minyak
+
nasi putih sedap2 sgt

Sori yer aku mmg dah kebulur giler
pukul 5pm baru nak makan lunch
segala2 lauk yg ada aku amik
kuah banjir heaven beb...laki aku pun aku tak peduli
dah hehe
Mr Y lak sibuk dgn kambing
hehe

Tapi lepas makan tu aku ada nampak satu
cawangan cam kelas sikit
kat Nothern Tower

Psst: Check dia nyer website baru tau dia ada cawangan kat KL...nanti nak teraila..kot2 rindu kat Kassim....

7 comments:

Bit Zamri said...

hahaha ala kasssimm...kelakar...
wahh! kite pun suka kuah banjir!!!!
nak2..lapar ni...

mJ said...

babe,aku pun baru balik penang...pekena kandaq melayu kat bkt mertajamm best giler!!! fuhhhhhh

☆ lieya latif ☆ said...

kalo pi penang...mmg wajib pekene kat sini sis....nasi kandar die mmg marbeles heheheeeh.....betul tu, kasi banjir baru sodap heheehhehe...

lambat tol sis lunch ....mesti ralit berjalan2 yeak.....

mummysyafie said...

banyak piliha kat kedai Kasim ni yer..patut la u nak google cari cawangan

black_mel said...

jumpa jgk kassim...hehe..

ieda said...

waaaaaaaa memang nampak menyelerakan lahh beb ...

ermm mr hb muuu samer ngan mr hb den .. mana2 gi kalau ada kambing memang x lepas amikk :)

NeenaAnuar said...

pergh! cayalah siap ade website tuu! hehehe...