Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 25, 2010

Cuba teka aku berbuka kat mana

Kalu pandai cuba teka aku "berbuka" kat mana
Nila pun beria ria siapnyer
bukan nak pi candle lite dinner nyer pun
Anniversary candle lite sudah kene postpone daaa
bess gak bnykla Mr Y "utang" aku
aku ON ajer hehe

Ms uuuuu.....dah Mrs daaa...hehe
Mr Y dok tanya apa Ms...ms ni
jeles la tu hehe

Kami sampai pun quite early dlm 6.45pm
punyerler ramai tapi yang bagusnyer dia ada separate section
so takdela rasa congested sangat
& layanan mmg superb
tak kira waitress/waiter
or chef
puluh kali sebelah kitaorg pun menten senyum
akulak yang malas dah senyum hehe
ni yang aku suker ni
then bila nak ambil gambar pun tak saper yang sibuk pun
masa ni aku ambil gakler
padahal guest yang lalu lalang dok tengok aku lantak pilaaa

Sebelum orang ramai baik posing2 dulu
Ini pun Mr Y susah nak ambil sebab asik org dok lalu jer belakang aku tu
tu yang gambo aku pose cam keras kematu tu
Actually aku tak kisah pun
janji ada muka aku
tapi Mr Y tak suker kalau ada gambo org lain
bnyk naa pantangnyer

Paling aku suker gambo ni
nampak tak belakang tu org dok lalu lalang
lantak pilaa...
udah2 ler tu jom ambik makan
kang lagi ramai
Mr Y asik dok kata takper tunggu

amik penuh satu meja...boleh makan ker ni

Ini baru first round lum lagi next round tunggu!!!

Psst: Aku dah sound Mr Y kalau I nak ambik semua makanan tu jgn bising2 yer...kalau aku tak larat nak makan & tak habis pun jgn bising2 dok diam...aku tak nak kang kalu dia tegor kat situ terus hilang mood

15 comments:

ieda said...

hahahhahah kek manoo ko makan nieh beb ?? heheheh x pandai lah nak teka beb .. den x duk KL kan huhuhuh

aper2 punn makanan memang nampak sedap .. ada satay layie .. enjoy beb :))

Softtouch [Hanim] said...

buka kat otel kot...tp xtau namanya apa..yg penting sis sgt cun....

☆ lieya latif ☆ said...

olololo tomeynye sis...suke tgk dressing sis.....ayu n cute gitu!!~

kire sporting gak laa ur mr Y......nak die layan wife kesayangan snap2 gambar heheeheheh.....

kat mane ni sis....menariks tgk makanan atas meja tuh...

-NiD's- said...

COmEINYAAA DIA....=]

el said...

amboiii buke pose kat otel eh..bestnyeee
makanan pun hebat2 belaka hehe

ratusiput said...

lawa ar rambut ko.... :)

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 15

wah.. best tul yer makan2

makdara TERDIVA said...

haha..mr Y memang spoting & syg bini giler2.. :)

tp kat mane tu???

atty's said...

cantik baju posh..
rmbut pun cantik
tu kat mana tu posh .

rasp said...

u mmg forever gorjes sis!
not only tat, photogenik plak tu...
suka tgk ur pics!
eh eh tak tau la u berbuka kat mana....

mummysyafie said...

macam kat otel, tapi tak sure otel mana? yang penting u nampak cantik..

psst..eyelash tu saya beli kat flea market curve..murah je..

A D I A said...

tak sure mana u berbuka, tapi i suka combination drrssing u! u got style babe..

Eri-chan said...

Prince Hotel ke?..byk nau makanan..abis tak sumer tuh..
Mr Y amat syg u...

NUNU EERA said...

kan btul i teka.. kat hotel.. hehe.. but i hav no idea hotel mna.. nnti bgtau ye sis..

Mimy Hamid said...

wow tanteknyaaaaaaa ko dressing...suweettttt