Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 24, 2010

Aku memang lambat bersiap

Aku mmg kalau ada event atau nak kemana2
yang perlukan aku "bersiap"
mmg aku kene take time lama sikit

Aku akan make sure Mr Y siap dulu
kalu tak kang macam2 nak kene layan
bukan takat Mr Y...Mr Poposh pun nak dilayan makan minum dia
kalu tak dok ekor aku meow meow
settle semua baru lah aku leh siap
dgn amannya

Kalu Mr Y siap dulu niaya
kalau dah start kereta jgn ler harap dia nak tunggu lama
kalau rasa bulu mata tak sempat nak pakai baik cabut ajer
hehe

Siap dah clutch, fake eyelashes from SASA,
cekak bling2 & earrings

Ko imagine lama tak lama aku bersiap
sampai Mr Poposh pun leh terlelapla
maklum ler kucing puasala katakan hehe

actually yang lamanyer bukan makeup
tapi nak pakai fake eyelashes tu
adui berejam2..lecehkan kalu mata tak brp nak besar ni

Siap sudah....tu belum tang nak curl2 kan rambut tu lagi ler lama

Bulu mata aku tu pun dah nak tercabut sebenarnyer
tapi aku cuba kepitkan lama2 baru ok
tapi yang aku beli ni cam tak bess sikitla
tak soft sgt aku prefer yang fibre type tu
senang sikit nak pakai

Psst: Nanti next entry baru update nak berbuka kat mana yer...selamat berbuka..hari ni pun aku berbuka dekat luar dapat invitations hehe

14 comments:

Shu Shinju said...

lawanya posh.... jeles...hehehe...

makdara TERDIVA said...

wahhhh! cantiknye rambut.. :)

-NiD's- said...

wow....Look so cIut laaa......ayu gituuu

☆ lieya latif ☆ said...

ko nak kemane ni sis...kemain bergaya hah....comel lote gitu.....rambut tu lieya suke....mesti jenuh nak set rambut gulung2 gitu kan....

Softtouch [Hanim] said...

cantinya sis rambut curl2 tu....poposh siap tido lagi..lama nau mummy dia bersiap..he he he..

samalah nagn sy bersiap pun lambat..sy akan suh suami sy siap dulu n siap kan anak2 dulu lepas tu br sy siap...

Rinna said...

Wahh curl2 lagik rambutnya yer..

alaah mr poposh pun pose ekk..ciannya.. :)

noradzlina.kamdani said...

rambut gulung akk mcm princess la...

ikiqzana said...

teringin nk pakai bulu mata pelesu tu.. yg elok nk beli kt mana posh..?

best nyer g berbuka kt luar..

Dee said...

cantiklah clutch u tu..

NUNU EERA said...

rmbut poposh xnk curl kan jgk ke..hehe.. cntik2 ni msti nk g tmpt bez2 kan sis..

mummysyafie said...

dear..nak tahu tak kat ner jual eyelash yang cantik..lawo n murah. akak pakai hari2 kat opis taw..nampak natural je. pernah gi MAC n SA tu kater..akak pakai eyelash MAC. walhal akak beli RM20 je berbanding ngan brand MAC tu.

so far pakai mmg senang..

Lady of Leisure said...

hihi smp tetido poposh nunggu... aku pun kalo bersiap lama gak kadang2 kene siap dulu sblm husband siap hehe... btw lagu mana buat rambut curl tu posh gi buat di kedai ke atau buat sediri pakai curling tong tu ke? lawa la.. meh la share hehe

ieda said...

hahahah mana2 pompuan lahh memang suker siap lambat .. heheh kalau akata org pakai tudung siap cepat .. salah tuu lagilahh lambat hehehe

cth adik den .. kalau bersiap .. makeup simple jerk .. pakai tudunglahhh jenuh nungu aper yg di belek x tahulah hehehhe

ciann mr poposh .. cam tahu jerk bos dia mcm mana hehehhe

AngahSayang2314 said...

sempat lagi yer sebelum kuar tapi kalau angah la..jgn harap la