Klik Jangan Tak Klik

Monday, August 16, 2010

Aku ingat hari ini hari apa

Pagi2 dok terima SMS from Mr Y
mula2 aku tak faham apa SMS yang dia kasik ni
UP???
rupanya ulang tahun perkahwinan
biasa aku reply ASAP
tapi kali ni pagi2 boss aku dah kacau suruh buat assignment untuk dia
so aku holdla dulu

tak lama lepas tu dia call
tanya terima tak SMS dia
oklaa walaupun SMS ajer tu pun sudah cukup yang penting dia ingat
so far alhamdullilah without fail dia akan wishla
cuma jgn mimpi la dia nak ngantor bunga ke apa
Mr Y ni tak reti nak romantik bagai
dia romantik dgn cara dia...
hehe

so dah habis assignment baru sempat ngantor E-card

Alhamdullilah kami dapat menyambut UP kami
untuk tahun ni
tak terucap rasanya...
harapan aku semoga hubungan ini berkekalan dunia &
akhirat...walaupun kekadang ada slack sana sini
tapi insyallah makin lama kita berkahwin
kita akan makin lama memahami hati budi masing2
amin...

Since this year jatuh pada bulan
ramadan...so celebrate kita buat this weekendlaa
and maybe small celebration buat waktu berbuka nantilah
(tunggu sok punyer entryla yer)

Aku nak ucapkan terima kasih yer pada sesapa yang sudi joint my GA
penyertaan masih dibuka sehingga 31/8/2010
so sudi2kan la joint
hehe

Psst: Untuk single kalau nak masuk pun boleh pandai2la berimaginasi....kan suker berangan hehe

23 comments:

Shu Shinju said...

Happy anniversary posh...;)

ieda said...

eppy aniversary beb !!

semoga kekal sehingga ke hujung nyawa mu dan mr hb .. dan cepat2 dikurniakan zuriat .. aminnnnnnn

mr Y sama mcm Mr A haku beb .. x pandai bab2 bagi gift sempena E day .. tahan layie mr HB mu ingat nak sms .. tapi mr HB haku x pandai langsung .. huhuhu redha jerrrr heheh

makdara TERDIVA said...

hepi anibeseri beb! semoga dipanjangkan usia perkahwinan sampai ke ujung nyawa.. :)

mama tisya said...

happy anniversary...yg penting die ingt tk de la lupa nk wish kn...kita punye anniversary lusa...

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniv sis...betul tu sms pun dah ok janji dia igtkan..so sweet lah..

mula2 nk masuk GA tu tp sbb smbutan anniv sy biasa2 jer..tu mcm sogan nk join tu..kalu setakat nk berangan bolehlah kot..he he he..

cha said...

semoga berkekalan selamanya sis :)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye sis..selalu lelaki jarang nak ingat anivesari ni tau....so u very lucky!

hepi anivesari dear.....semoga terus-terusan kekal bahagia dan dimurahkan rezeki......amin...

Azmiezas said...

Happy Annivessary Posh..Semoga kekal bahagia ke akhir hayat..n cepat2 dapat baby yer!!..InsyaAllah..

black_mel said...

Happy Anniversary...semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat...

Bit Zamri said...

happy anni. posh....
Hihihi~ best nyer...~

atty's said...

selamat ulangtahun perkahwinan..semoga kalian berdua dimurahkan rezeki ..sehat dan bahagia hingga ke akhir hayat .amin

Rinna said...

Happy Anniversary Posh..Moga perkahwinan yang dibina akan kekal selamanya.. amin

noradzlina.kamdani said...

semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan hingga akhir hayat insyaallah...sedang kan lidah lg tergigit

Eri-chan said...

selamat menyambut ulangtahun perkahwinan Posh..
cepat bagi poposh adik..hehe

Dee said...

happy anniversary posh..moga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin..

Lady of Leisure said...

happy anniversary to u and husband.. ku doakan moga kebahagiaan korang berkekalan smp bila2.. huwaaaa... aku masih tak nyempat nak menjoinkan diri lam GA tu.. tensen asyik bz je haku ni..tsk tsk tsk...

mummysyafie said...

hihih..ingat kan citer kartun UP tu..happy anniversay dear, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

tak perlu bunga2 bagai, yang penting ingatan kan. lagipun..setiap lelaki ada cara dier tuk jadi romantik

LiAnA said...

happy anniversary to both of u... moga bahagia hingga ke akhir hayat...

ratusiput said...

beb aniberseri kite samala bulan 8...aku 30hb ni...same date ngan bday cik kitol...tahniah utk ko beb...smoga berkekalan hgga ke hujung nyawa... :)

A D I A said...

comelnya guna short form UP heheh. happy annivesary ye posh, moga berbahgia ke akhir hayat.

ALoNa Cintamaniszlite said...

Tahniah di atas ulangtahun perkahwinan hangpa berdua...
semoga kasih syg tersimpul rapi dunia dan akhirat..Amin

qellissa said...

happy anniversary babe..semoga berkekalan hingga akhir hayat.psstt anniversary yg ke berapa?

NeenaAnuar said...

Happy wedding anniversary dear! semoga kalian berdua dirahmati Allah.. semoga berkekalan hingga ke syurga... dan jugak semoga berbahagia & happy always keh! :D

pssstt... I masih dok draft your GA.. insyallah will joint soon! :D