Klik Jangan Tak Klik

Monday, August 30, 2010

Aku cabar dia

Aku dengan rasminya nak buang shoutmix sbb aku dah malas nak layan
langau yang ingatkan bulan mulia ni "dia" nak buat kebaikan tetapi dia masih tak puas
hati dgn aku

Actually dah lama gak dia tak datang blog aku
sbb aku dah band IP dia
tapi setiap kali aku band IP dia
dia sanggup tukar IP lain untuk terus attack aku
last IP dia
ialah 121.120.90.145

tak taulah kot kat rumah dia ada bnyk PC
or dekat opis dia waktu lunch pi terai PC orang lain
or dia pi lepak CC semata2 nak sakitkan hati aku
takper sikit pun aku tak sakit hati
sbb aku tau dia sgt2 jeles dgn aku tak tauler naper
semoga ALLAH ubati hati dia jgn jadi macamni

Nak lagi bagus mengaku siapa diri tu
kenalkan diri bg tau " saya tak suka awak"
ataupun jangan datang terus ker blog aku ni
habis cerita

So kalau sesapa masih setia follow aku
bolehlah komen ajer kat blog
so kalau nak tinggal jejak boleh tinggal kat komen ajer
insyaallah ada masa aku pasti akan terjah blog korang
balik

Ingatkan blogging ni nak seronok2 tp ada "org" tu mcm tak puas hati
dgn aku atas sebab apa wallahualam
biarlah ALLAH saja yang menguruskan dia

Tengok lepas ni kat mana lak dia nak buang "shit"
dia...
buat dosa kering ajer...tp alhamdullilah aku dapat pahala
tapi tak berani nak bg tau siapa diri sebenar

Ingat she/he can't stop me from blogging
jangan ingat dia buat taik kat blog aku..aku akan berenti
blogging NO
Semangat untuk aku berblogging akan terus kuat

So pada sesapa yang depan baik tapi belakang menyamar jadi langau
& tak berani nak berdepan dgn aku
better blah...tak payah nak jadi hipo kat sini
Aku tak kacau kau so please jgn kacau hidup aku
Aku tengah usaha jejak siapa empunya IP ni
kalau aku dapat tau aku takkan segan silu nak expose kat sini
jgn nak main2 dgn aku yer

Aku bukan mengeluh tapi kenapa manusia ni penuh dgn hasad dengki
org tak kacau dia...dia kacau org
Dalam blog pun mau dengki2 ka...

Esok MERDEKA DAY...so pada yang empunya diri
MERDEKA kan lah diri anda!!!

Psst: So dengan rasminyer no more shoutmix...

30 comments:

eqbalzack said...

itu sebabnya abg eq takde shoutbox...
dan stteing blog supaya anonymous tak leh masuk bg komen...
org mcm ni penakut! hidop nak kacau org je...dengki dan busuk hati!

Just Call Me Bitt said...

shuhhhh langau shhuhhhh..eee kotor dan busuk....

diana said...

dia cemburu melihat
kebahagian mu kot...
hehhe..

Mr feckry said...

adoi..bahaya tu

Ogy said...

huhuhuhu kenapalah ade saja makhluk pendengki ni di mana2...boleh dikatakan setiap blog mesti ada sorg pengunjung yg mcm ni......susah nk ubati penyakit PHD dlm diri manusia ni....

lumut esoklusa said...

hmm..
sume org penah kene je..
manusia ni suke hentam org bile ade peluang menghentam dan lepas tu lari...

saya penah kene jugak...
ahh adar resam blogging ni..
take care ok;

mama tisya said...

tu la pelik manusia ni..kalo tk suka sibuk2 gk dtg bc blog kita kn...nk gk amik tau...

kita pn dlu pernh delete gk shoutmix tp lama2 rs mcm tk meriah so ltk blk..hehehehe

Cik Shiqa said...

lah ye ke.. sabo ek d bulan puasa ni.. org tu mmng x layak singgah kt belog ni...

rasp said...

meh kita sembur ridsect :D

☆ lieya latif ☆ said...

alamak sis, u pun kene gak ke.....mmg sampah langau2 nie..... ape laa nak sibuk2 hal org kan.....relaks yeak sis...cheer..biar kan langau tu ngan phd nyer....

MiYOKO TACHIBANA said...

ade jugak org camtu ek dlm bulan posa bln mulia niii....

sy tak penah kena lg...arap2la tak kena....

tak suka ngna org dengki-mendengki nii...

atty's said...

kenapa lah hidup mesti nak sakiti hati org lain ..

Eri-chan said...

i x penah ada shoutmix...
u rasa org tu org yg sama ke?...mcm je kan...

Dee said...

kalo dh tau sapa..tjuk je org yg suka baling batu sembunyi tangan tu sis..biar semua org tau siapa dia..manusia ke langau? tp rasanya langau pun nk mengaku sedara..hehehe..

Dee said...

alamak tertinggal words..malu..yg sebenarnya nk tulis..langau pun malu nk mengaku sedara dorang..hehehe..

TopsyTurvyMum said...

elok la jugak keputusan tu..
aku pun tak faham apsal ada org camtu..aku baca blog ko ni enjoy jerr..

Ummi Hanie said...

adat le tu bile dh popular k.posh...

kita yg blum kne ni pun kne sdia pyg sblum ujan kan?

ieda said...

hermm beb .. dulu haku pun pernah kena .. dengki sbb aku selalu duk citer pasal pemakanan sihat dan citer pasal aku nak kurus .. aku buat dono .. last2 senyap ..

jeless lah tuuu .. haaaaa senyap terus .. aku buat x layan .. biarkan ajer aper dia nak tulis hahahha

manusia hipo nie dimana2 pun ada .. janji kita sentiasa berhati2 dlm laman siber nie .. bukan semua baik .. ada yg mu cakap tuu lah menyamar .. hurghhhhh

shoutmix tuu ok jerk kalau mu buang .. kalau ader .. mu sakit ati nak buat aper kann .. :)

Softtouch [Hanim] said...

ala sis..biar jela langau tu..dia sornag je yg suka buang2 shit nie..jgn mengalah ngan dia tau...yg suka sis ramai sgt...nak2 sy. ni haa..mmg admire ngan sis..:)

-NiD's- said...

dear...ni langau mODos gak nieh....
takleh tgk org senang sibok nak hasad denki...huhhhhh.....abaikan manUksia tuh..yg pentin u teruskan BlogiNg.....lantak dia

J.L said...

setuju dgn sis rasp, mari kita sembur dgn ridset..x pun pest control trs...btw..keep blogging ;)

SURIA AMANDA said...

biasa la kak..mana ada org nak ngaku dengki..sebenarnya dia menjeles sebab x dapat buat mcm apa akak buat...biorkan...

si biskut said...

baik jangan layan..makin layan makin jadi tue.

Ju@Lucky^Mummy said...

tu la pasal.. nak masuk blog akak x leh lak..
mmg hantu tol la sape nye keje tuh..
bulan2 pose nih.. buat la amal kebajikan skit.. ni dok dajal kn org buat pe lah..

DaRa MaNiskU said...

ish2..mmg ade gak org dengki mcm ni...
minta djauhkan...

nirelwof said...

patut la cari2 shoutmix tak jumpa...
heheheh...
byk2 la bersabar ye...
nasib baik bulan puasa...klu bulan tak puasa apa agaknye tindakan you? huhuhu

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm..tu ler org yg hatinya suka iri dan suka pulak mengutuk org!!

Menyusahkan org...pulak tu takut utk memperkenalkan diri...huh!!

NeenaAnuar said...

owh kaco lagi kaaaa??? anyway I sokong 100% apa yg abg eq ckpkan tuu.. I pun nan ado shoutmix & anonymous commment! hihhi.. better lah u dah remove.. so hati pun tak sakit kannn.... :D

mummysyafie said...

langau ni takde blog sebenarnya. tapi sebab jeles tengok orang lain ada blog..sebab tu dier datang..mmg takde kerja lain la..

HumanityLife said...

langau langau... apa nak jadi laa ngan engko nie langau ish!