Klik Jangan Tak Klik

Sunday, July 25, 2010

Tak sedapnyer

Aku kan suka food testing
so pantang tengok macam sedap aku pun terai ler

Beli coffee ni kot2 leh ler cut budget beli starbuckskan
masa beli ni dok budget mesti sedap ni
coffee mahalkan...
RM20 hengget tu

Dengan hati yang gumbira pi ler bancuh
sekali mak aiii rasa dia cam tak tau ler nak cakap
tapi korang imagine rasa rempah campur dgn susu
eeee geli tekak aku nak telan last2 terbuang
lagi 19 sachet tu sapa laaa nak minum
(ada yg suka ka minum ala2 masala ni...kalu ada leh bagitau aku hantar kat korang)


Pastu tengok lak ramai org suka makan
chicken ni entah apa ke namanyer
from Taiwan

Lagi satu indah khabar dari rupa
bukannya sedap sgt...yg besar bagai tu pun disaluti
dgn tepung
terbang RM6 huhu

Psst: Cuba jgn tak cuba...saja share dgn korang...kekadang tekak kita kan lain2

16 comments:

AiN Z said...

kalau tak sedap, mesti org tak nak cube.. hehhe

Anonymous said...

..chai latte mmg bukan coffee..die teh yang dicampur 5 jenis bahan (tak silap, ada cinnamon, lawang..and ape lagi tah)..cube try coffe jenis lain under Jarrah..so far banyak yang sedap! :)

Anonymous said...

..chai latte mmg bukan coffee..die teh yang dicampur 5 jenis bahan (tak silap, ada cinnamon, lawang..and ape lagi tah)..cube try coffe jenis lain under Jarrah..so far banyak yang sedap! :)

mJ said...

babe, slowly stop minum caffeine ye hehehe...ada kawan nk tolong belikan blackmores tu, ko nak ke? aku leh try ckp kan...

y@n@ M!B said...

erk maybe next time sis kena try sample dlu..hehe~

sweetsal said...

rasa rempah dgn susu...ish2 geli geleman nk minum..macam mana boleh terbeli minuman ni...

Lady of Leisure said...

aku jarang minim coffe.. tak leh telan..

qellissa said...

Aik harap mahal je kopi tp x sedap..syg je duit kan beli mahal2 tp rasa kureng..sib baik i tak minat kopi...hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

btoi tue beb..aku klu beli pastue tiba2 xsedap kan..kompom kena bebel ngan en shukri..nyampah taw..hahaha mana la nak taw kan..mende alah tue sedap ke x...harus la ditry dulu kan..

ieda said...

hhahhahahah indah kabar dari rupa tuu beb kalau kita dah rasa kannn .. selagi x rasa kita x tahu .. :))

Softtouch [Hanim] said...

sygnya tak sedapnye air tu..xpelah nnti beli yg lain yer..ayam yg last tu mcm ayam uncle bob je sis..Ala yg jual kat pasar malam paya jaras tu...

NUNU EERA said...

i plk ske la crispy chicken 2.. mkn pns2 sedap.. klu da sejuk xsedap da..

Rinna said...

Hmm..kalau posh kata tak sedap.. tak de ler nak gi carik..hehehe.. sure tak beli lee kalau ternampak pun.. :)

NeenaAnuar said...

errkkk! rempah campur ngan susu??? confirm tekakk i pun tak leh terima nie! huhuhu....

Ms AiReEn MoHd said...

shihlin tu mmg yummy....aku mn penah miss beli mende alah tu kalau pg ou or tropicana city pun da adooo

Mimy Hamid said...

takpe ko cuba dulu bagus gak pastu ko reveal..sedap makan..tak sedap babai..hehe